Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

CityHost: надійний хостинг для роботи сайтів

Свій сайт – відмінна можливість продемонструвати свій продукт або послугу на всю країну, тим самим залучити нових клієнтів та покупців.

Головна умова безперебійності працездатності сайту – обрання якісного та надійного хостингу. Обрання https://cityhost.ua/uk/ - один із самих вигідних варіантів, існуючих на ринку інтернет-послуг, адже:

  • кращий хостинг на ринку;
  • розумна ціна на послуги;
  • постійна підтримка користувачів;
  • надійність, швидкість та безперебійність роботи;
  • інноваційність та унікальна архітектура роботи серверів.

На ринку, компанія надає послуги з хостингу починаючи з 2005 року. За цей час, до компанії звернулось безліч клієнтів, якім потрібна послуга хостингу сайтів, реєстрації доменних імен. Користуватися послугами хостингу – досить зручно. Для цього розроблена власна, зрозуміла та досить проста панель управління для користувачів, яка вміщує величезний функціонал та можливості. Клієнтами компанії є не тільки веб-розробники та агентства, але і власники невеликих інтернет-проектів, інтернет-магазинів.

Хостинг підтримує MySQL і PHP. Завдяки брендовому обладнанню від Supermicro, Intel, HP, Dell, CISCO та інтелектуальній системі моніторингу, Ваші дані будуть в надійних руках. Щоденно відбувається резервне копіювання, також, надається цілодобова підтримка клієнтів в разі виникнення проблем та питань в роботі хостингу.

10-денний тестовий період – гарний привід впевнитися в безперебійності роботи хостингу. Якість та кількість послуг – постійно покращується, додаються нові функції та можливості, які значно спрощують роботу з сайтом. Клієнт самостійно зможе обрати сервер, на якому будуть зберігатися дані. На даний момент, це українські та німецькі сервери. Завдяки використанню SSD дисків в серверах та гарним характеристикам, розміщені сайти миттєво завантажуються. Всього за пару кліків можна автоматизувати процеси сайту.

 Якщо Ви вирішили перенести свій сайт на новий хостинг від компанії, фахівці допоможуть Вам в цьому безкоштовно. CityHost.ua – стабільний хостинг з сучасними системами захисту з самими оптимальними тарифами на ринку. За послуги хостингу, надані компанією, можна розрахуватися зручними для клієнта способами:

  • безготівковим розрахунком та банківським переводом;
  • оплата через Privat24 та термінали ПриватБанку;
  • оплата WebMoney та картками Visa.

Після здійснення оплати, миттєво активуються послуги хостингу.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи