Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 24
  • Переглядів: 26

Цікаві факти про США

Сполучені Штати Америки настільки різноманітна країна, що про неї можна цілу книгу написати, але ми вирішили підібрати для Вас тільки найцікавіші факти про США.

- Американці звикли до чайових і в усі рахунки, будь то кафе або таксі, включають їх за замовчуванням.

- У конституції Сполучених Штатів Ви жодного разу не зустрінете слово «демократія».

- Американські законодавці не позбавлені гумору. У штаті Небраска Ви запросто зможете придбати за 30 доларів офіційний диплом адмірала і командувати флотом. Юрисдикція диплому поширюється тільки на цей штат, тільки от у Небраски немає виходу до моря.


- Якщо Ви думаєте, що в США офіційна мова англійська? То це не так! У американців, взагалі її немає. Напевно лінь документально прописати.

- Майже всі американці живуть у кредит, і це факт. Навіть, якщо вони його не брали, то швидше за все він дістався їм у спадок. Це не заважає 80% сімей володіти двома машинами.

- З дитинства вбите поняття про американську мрію, робить з більшості американців трудоголіків.

- Цікаво, що є заклади тільки для чорних, а тільки для білих немає і бути не може, тому що засудять за дискримінацію чорних.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи