Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чим відрізняється звичайне прибирання квартири від генерального?

Підтримувати чистоту в домі – справа не з легких, хоча й вкрай важлива. Від цього залежить настрій та самопочуття усієї сім’ї.

Підтримувати чистоту в домі – справа не з легких, хоча й вкрай важлива. Від цього залежить настрій та самопочуття усієї сім’ї. Особливо важливим є генеральне прибирання квартири в Києві. Тільки так можна гарантувати справжню чистоту та безпеку для здоров’я.

Справа в тому, що відрізняють два основних види прибирання: підтримуюче та генеральне. Перше виконується один-три рази на тиждень для того, щоб підтримувати чистоту в домі. Таке прибирання націлене в першу чергу на зони, що найбільш забруднюються та найбільш активно використовуються.

Звичайне підтримуюче прибирання зазвичай включає в себе:

  • Чищення від пилу всіх відкритих поверхонь, включаючи техніку, меблі, підвіконня, батареї, предмети декору;
  • Чищення та полірування дзеркал та скляних поверхнонь;
  • Збір павутиння, пилу та сміття порохотягом;
  • Винесення сміття та таке інше.

Загалом, скільки займає часу із чого складається така робота, залежить від конкретного житла. Та ви й самі могли помітити, що кожного разу виконуєте по дому приблизно один і той самий обсяг роботи. Інша справа, коли річ йде про генеральне прибирання квартир в Києві.

Що таке генеральне прибирання і коли воно потрібне?

Якщо звичайне прибирання виконується кілька разів на тиждень, то генеральне – раз в декілька місяців. Але воно передбачає дуже великий об’єм виконаної роботи. Фактично за допомогою такої роботи ви повертаєте в свій дім первозданну чистоту.

Генеральне прибирання передбачає його виконання у всіх кімнатах і технічних приміщеннях, чистку санвузлів, усунення забруднень у всіх, навіть найважчих місцях. Тобто це все, що дозволить досягти абсолютної чистоти у житлі. Професійне прибирання квартир має на увазі в:

  • Кімнатах – сухе чищення; видалення пилу з усіх поверхонь; миття вікон, скляних та дзеркальних поверхонь; миття дверей; вологе прибирання підвіконь, карнизів, радіаторів тощо;
  • Ванній кімнаті та санвузлі – видалення пилу; чищення та миття поверхонь, сантехніки, фурнітури; протирання дверних блоків тощо;
  • Кухні – додатково до всього перерахованого вище в кухонному приміщенні проводиться ще внутрішнє чищення та миття побутової техніки (плити, холодильника, витяжки); видалення слідів жиру та подібні роботи;
  • Коридорі – особлива увага приділяється меблям, дзеркалам, а також пилу та бруду, особливо на підлозі.

Це орієнтовний перелік, який відрізняється залежно від квартири та її наповнення. Однак вам не доведеться дбати про це, якщо ви замовите генеральне прибирання Profclean, тобто звернетесь до професійної клінінгової компанії.

Генеральне прибирання PROFCLEAN – швидко та недорого

У компанії PROFCLEAN ви можете замовити професійні клінінгові послуги, з якими ваше житло почне виблискувати справжньою чистотою. Досвідчені майстри лише за кілька годин виконають роботу, на яку вам довелося б витратити всі вихідні або навіть частину відпустки.

PROFCLEAN пропонує прибирання квартир у Києві за цінами, які приємно вас здивують. З актуальними розцінками в будь-який момент ви можете ознайомитись на сайті компанії. Вартість замовлення залежатиме лише від обсягу робіт. Як бонус компанія пропонує безкоштовний виїзд та оцінку фронту робіт, під час якої спеціаліст і озвучить вартість.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи