Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи вигідно брати онлайн кредит в Україні

Мікрокредити призначені для громадян з низьким і середнім доходом. Різні групи населення, які досі не зареєстровані в системі, можуть очікувати отримання тільки невеликої суми позики під 0%.

Для постійних клієнтів передбачені більш лояльні умови-вигідна процентна ставка. В Neocredit перевагою є можливість оформити кредит онлайн.

Особливості мікрокредитів онлайн в Neocredit

Потенційні позичальники цікавляться, чи дійсно мікрофінансові установи видають кредити безробітним громадянам, без офіційного підтвердження доходу і з поганою кредитною історією. Неясно, яка мета МФО. Надання послуг на лояльних умовах-це своєрідний маркетинговий хід по залученню клієнтів. Позичальник бере невелику суму в борг, оцінюючи якість послуг, що надаються.

Онлайн-кредитування мікрокредитної компанії Neocredit має ряд переваг:

  • Максимальна сума – до 10 000 грн.
  • Термін погашення – від 3 до 14 днів.
  • Процентна ставка – від 0,9% на добу.
  • Кешбек – 1% від погашеної суми.

Перевагою мікрокредитування в Україні є також проста реєстрація, Швидка перевірка заявок і низький ризик дефолту. Послуга «Пролонгація» дозволяє продовжити обов'язкову оплату. Така можливість передбачена для кожного контракту і активується одноразово.

Позитивними сторонами співпраці з мікрофінансовою організацією є відсутність прихованих комісій і можливість реєстрації для людей з поганою кредитною історією. Перевагою є також відсутність жорстких умов-немає необхідності підтверджувати свій власний дохід, шукати поручителів і особисто йти в офіс компанії. Ви можете подати заявку на Безвідсотковий кредит віддалено (прямо з дому).

МФО надало кілька способів погашення боргу, спрямованих на підвищення рівня обслуговування. Найпопулярніші платежі здійснюються через Особистий рахунок за допомогою карти і в терміналах самообслуговування.

Умови отримання позики в Neocredit

Мікрофінансова організація видає позики без відмов. Для гарантованого підтвердження заявки слід враховувати вимоги мікрофінансової організації. Не варто думати, що МФО вдасться обдурити. Вся інформація, надана Клієнтом, проходить додаткову перевірку в БКІ України. Недобросовісні позичальники, що надають спотворену інформацію, потрапляють в чорний список і більше не можуть розраховувати на співпрацю.

Онлайн-мікрокредити надаються на наступних умовах:

  • надання документів - іпн та паспорт громадянина України;
  • наявність зареєстрованої банківської картки - будь-який український банк;
  • громадянство та реєстрація в Україні.

Вигідно взяти гроші в кредит в Інтернеті, якщо вам потрібно терміново відвідати платну клініку або стоматологію, оновити свій гардероб або відправитися у відпустку. Крім того, швидкий кредит буде незамінний, якщо вам потрібно купити хороший подарунок на ювілей або весілля або ж організувати свято. Не користуйтеся послугами МФО, якщо вам потрібно запозичувати велику суму на довгий термін.

Рекомендації щодо співпраці з МФО

Мікрофінансова структура пропонує скористатися зручним сайтом, в рамках якого проходить співпраця. Більше немає необхідності у відвідуванні офісів мікрофінансових структур. Обслуговування здійснюється віддалено, що особливо актуально в період пандемії COVID-19.

Щоб взяти кредит онлайн виконайте наступні кроки:

  1. Зайдіть на офіційний сайт компанії і використовуйте онлайн-калькулятор, вказавши суму і умови кредиту.
  2. Натисніть кнопку "Отримати гроші" і заповніть необхідні рядки у формі, включаючи ім'я, адресу, номер мобільного телефону та іншу інформацію.

У разі підтвердження на вказану адресу електронної пошти буде надіслано договір, умови якого повинні бути ретельно прочитані. Щоб завершити транзакцію, вам потрібно вказати код, який буде відправлений в СМС-повідомленні.

Щоб отримати гроші банківським переказом, ви повинні ідентифікувати свою пластикову карту в системі. Зверніть увагу, що банківський продукт повинен бути іменним, в іншому випадку гроші не будуть переведені на рахунок. Мінімальна сума списання з рахунку становить не більше 1 грн, що необхідно для підтвердження особи позичальника (після перевірки гроші будуть повернуті на карту).

Ми гарантуємо захист персональних даних наших клієнтів за допомогою SSL-сертифіката. З усіх питань рекомендується попередньо проконсультуватися з фахівцями МФО. Номер підтримки вказано на офіційному сайті компанії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи