Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи варто купувати iPhone 12 Pro Max?

iPhone 12 Pro Max – це доволі популярний смартфон. Він швидкий, з ідеальною камерою, довго працює без підзарядки, практичний для роботи та звичайного використання.

Слід зазначити, що такий гаджет досі коштує доволі багато й це при тому, що відомий на весь світ виробник вже встиг випустити нову лінійку. Як тоді заощадити та все одно користуватися цим смартфоном? Наприклад, можна обрати айфон 12 про макс бу. Користувач отримає той же функціонал, проте йому не знадобиться переплачувати. Головне дібрати гаджет в ідеальному стані, щоб ніхто навіть не здогадався про те, що це модель б/у.

Чому слід обирати саме iPhone 12 Pro Max?

Флагман iPhone 12 Pro Max відрізняється найшвидшим процесором. Цей телефон робить фото та відео у дуже високій якості, має широкий діапазон 5G. Слід зазначити, що базова про-версія має 128 Гб пам’яті, проте, якщо бюджет дозволяє, можна обрати ще й більший об’єм, щоб його точно вистачило для зберігання важливої інформації. Робота батареї дійсно тривала, тому можна не перейматися через те, що цей смартфон просто вимкнеться без попередження та користувач залишиться без можливості скористатися інтернетом або комусь зателефонувати.

Не дивлячись на те, що iPhone 12 Pro Max це не найновіша модель, за весь час існування вона подешевшала всього на 15%. Саме тому економніше обирати безпосередньо б/у модель.

Виробник пропонує придбати iPhone 12 Pro Max у синьому, сріблястому, золотистому, сірому кольорі. Всі моделі мають OLED Super Retina XDR дисплей. Його діагональ складає 6.7 дюйма. Якщо казати безпосередньо про роздільну здатність, то вона складає 2778 х 1284. Виробник зазначає, що він зробив все для того, щоб чорний колір дійсно був чорним, а не переходив в сірий або ж коричневий. Проблем не буде навіть якщо користувач вирішить ввімкнути екран у дуже сонячний день. Слід зазначити, що раніше люди жалілися саме на те, що погано видно чорні букви або зображення, бо все просто відсвічувало. Відтепер цього точно не буде. Користуватися iPhone 12 Pro Max набагато приємніше, аніж торішньою версією, що є великим плюсом.

Серед плюсів моделі точно потрібно виділити чудову якість звуку. Розробники додали стереодинаміки, тому гучність стала чіткішою та ідеальнішою. Експерти стверджують, що звук грає краще, аніж на більшості запропонованих різними виробниками ноутбуків.

Також важливо зазначити, що модель iPhone 12 Pro Max працює безпосередньо у широкому діапазоні 5G. Так, ця характеристика актуальна не для всіх, але її починають активно впроваджувати, а розробники запевняють, що модель буде актуальною ще декілька років, тому, є шанси, що кожен власник зможе оцінити якісніший зв'язок.

Смартфон додатково має високий рівень захисту від потрапляння пилу та вологи. Зараз мова йде про клас IP68. Згідно нього занурення телефону можливо на максимум 6 метрів. Якщо під водою модель перебуватиме до 30 хвилин, з нею нічого не станеться.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи