Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи потрібні нам такі "біженці" ?

Світ:

У Києві анголець до смерті забив свого земляка. Обидва були п’яні...
Як повідомляє УНІАН, сьогодні ввечері співробітники міліції Києва затримали вбивцю 47-річного громадянина Республіки Ангола.

За словами начальника ЦГЗ ГУ МВС України у Києві Ігоря МІХАЛКА, затриманий – 45-річний громадянин тієї ж країни, який разом із покійним працював на ринку секонд-хенду біля Шулявського шляхопроводу. Наразі з’ясовано, що конфлікт між ангольцями виник сьогодні ввечері на грунті неприязних стосунків та після спільного вживання алкогольних напоїв. За попередніми даними, конфлікт переріс у бійку, в якій затриманий наніс руками й ногами смертельні тілесні ушкодження своєму земляку.

Водночас у столичному главку міліції зазначили, що обидва чоловіки прибули до України приблизно рік тому і, подавши документи до Міграційної служби, чекали на отримання статусу біженців.



В тему:

Темний бік імміграції

Злочинність має колір

Інтелект, раси, спадковість

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи