Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи можна отримати кредит, якщо кредитна історія раніше була зіпсована

Отримання кредиту у банку - це досить тривалий процес, який включає перевірку безлічі документів і платоспроможності клієнта. Велику роль відіграє кредитна історія.

Це інформація про всі ваші кредити та позики в різних організаціях. Одразу ж вказується те, чи були прострочення у виплаті боргів за кредитуванням, чи є заборгованості і чи є відкриті кредити на даний момент. Все це може спричинити те, що ви отримаєте відмову.

Чи можна отримати кредит без перевірки кредитної історії? Можна звернутися до мікрофінансової організації Лоані в Україні. Навіть якщо у вас погана кредитна історія, ви все одно можете розраховувати на отримання позики, але невеликого розміру. Все оформляється швидко та легко.

 

Умови оформлення мікропозики з поганою кредитною історією

Трапляються ситуації, коли немає можливості своєчасно погасити чергову оплату за кредитом. Все це негативно впливає на кредитну історію, і для банків можна стати ненадійним клієнтом. І наступного разу, коли потрібно оформити кредит, вам можуть відмовити.

Інша справа – мікропозики в компанії Лоані. Тут видають кредити буквально всім – і тим, хто не має постійного місця роботи, і тим, хто не має ідеальної кредитної історії. Брати позики в МФО зручно – не потрібно шукати відділення, чекати робочого часу, збирати документи – все робиться онлайн за лічені хвилини, а гроші одразу надходять на банківську картку.

Якщо терміново потрібні гроші, а кредитна історія залишає бажати кращого, можна оформити кредит у МФО Лоані:

  • не знадобиться довідка про доходи, поручитель;

  • оформити кредит можна у будь-який час – сервіс працює цілодобово. Дані перевірятимуться автоматично, а тому можна навіть розраховувати на отримання коштів у нічний період;

  • потрібно зареєструватися на сайті. Одразу вам буде запропоновано заповнити анкету - важливо вказувати правильні дані, не допускати помилок. Сервіс все перевірить, і якщо все буде правильно, вам врешті-решт схвалять кредит;

  • потрібно залишити заявку. Нові клієнти повинні деякий час почекати, поки інформація перевірятиметься сервісом, але це все одно не займе багато часу. Оформляючи заявку, необхідно вказати, яку суму ви хочете отримати і на який період. Після того, як все буде зроблено, кошти одразу надійдуть на картку.

Важливо дотримуватися зазначених термінів із виплати боргу. В іншому випадку вам доведеться платити і пеню. Якщо з якоїсь причини клієнт не може своєчасно виплатити позику, потрібно звернутися до компанії – вам можуть бути запропоновані різні варіанти вирішення проблеми.

Відсоток кредиту не потрібно розраховувати самостійно. На сайті є зручний калькулятор – достатньо написати, яка сума потрібна і на який період, і відсоток буде розрахований автоматично, що дуже зручно.

Якщо швидко потрібні гроші, краще звернутися до МФО – тут їх можна отримати за лічені хвилини. Якщо ви регулярно користуватиметеся послугами компанії Лоані, у вас не буде заборгованостей і прострочок, ваша кредитна історія покращуватиметься, і вже для банків ви станете надійним клієнтом.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи