Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи цікавитеся ви позаполітичним життям Дональда Трампа?

Категорія:

Учасникам спільноти «Народний оглядач» відомо, що після прочитання форми Живого Слова «11+АВЦ» ми прочитуємо додаткову формулу, де згадується ім’я Дональда Трампа. Скажу відверто, навіть коли він став президентом США, я не особливо слідкував за його вчинками й кар’єрою в політиці, знав про нього те, про що розповідалося у нас на сайті.

Однак нещодавно познайомився із Дональдом Трампом детальніше, коли почав слухати його аудіокниги. Виявляється – це дуже цікава людина. Метою даного питання є обмінятися думками про Трампа, які стосуються фактів із його позаполітичного життя.

Наприклад я дізнався, що його улюбленою справою є бізнес у сфері нерухомості. Трамп просто «кайфує» від укладання угод. Також він сам зізнався, що може спати лише 3-4 години, оскільки з нетерпінням чекає можливості повернутися до улюбленої справи. Крім цього, він дуже харизматична особистість. Так, наприклад, бізнес-шоу «Кандидат» за його участю мало грандіозний успіх на телебаченні, незважаючи на скептичні прогнози фахівців. Тобто можна сказати, що Дональд Трамп – це успішна, енергійна, наполеглива людина. Давайте ділитися думками на цю тему!

Наші інтереси: 

Знайомимося з успішними людьми та користуємося порадами з їхнього життя!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи