Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чубчик розбрату або як організувати грандіозний скандал на рівному місці

Восьмикласник Юрко з почуття патріотизму вирішив собі зачіску поміняти. Мама здивувалася, але була не проти. Однокласники похихотіли, але швидко заспокоїлися, так як з хлопчиком дружать, та й ніякими політичними дискусіями він їм мозок не виносить. Вчителі поцікавилися новою модою у підлітків і заспокоїлися. Але не тут-то було!

Директор криворізького ліцею вирішила: чуб не за статутом (!), зачіска неформальна, а хлопчик - провокатор до мозку кісток. 

І стала вона його умовляти збрити чубчик від гріха подалі. Аргументи: розкладає згуртовану атмосферу в колективі, подає поганий предмет зразково-показовим школярам і взагалі - стиль не діловий (не личить званню храму знань високої культури та побуту). Хлопчик за свій чубчик став тримати оборону.

Пішла важка артилерія - "з таким чубчиком тут вчитися не будеш, а з певною характеристикою зі школи більше нікуди не візьмуть". На її думку, чубчик - провокатор! І символ неформального об'єднання. Бібліотекар сказала: це ірокез, а якщо хлопчик такий патріот, то замість носіння чубчика треба вірші Шевченка щодня читати. "Сьогодні від чуб зробив, а завтра наркотики в школу принесе!", - обурюються деякі батьки.

На захист чубчика хлопчик взяв телефон, монолог директора записав і злив у соцмережу.

Після цього повідомив мамі. Вона в шоці. Особливо від того факту, що з нею педагоги на цю тему не говорили. А тут і група підтримки з соцмереж приспіла. Ліцей пікетують на захист чубчика. Директор миттю на лікарняний. Ліцей закрили зсередини на ключ. Райвно на зустріч не стало. Чиновники від освіти теж знайшли вихід із ситуації - з мамою не зустрічатися, коментарів не давати, зате організувати армію мам учнів цього ліцею. Їм видали мій (!) номер мобільного, щоб батьки масово телефонували і переконували, яка зразкова у них директор. Після дванадцятого дзвінка вимкнула звук. Всього нарахувала 38 дзвінків.

Увага, питання: чому дорослі люди з вищою освітою не змогли вирішити питання чубчика без пікетів, скандалів і залучення ТВ?

Хлопчик сказав, що тепер чубчик НЕ збриє принципово.

 

 

Кримінальне провадження відкрили за статтею «порушення рівноправності громадян, залежно від їхньої расової, національної належності або релігійних переконань»:

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Гиг.. я теж собі вчора зробив чубчика на потилиці=) Тож готуюся до висміювань..XD
А цей хлопчина просто молодець, справжній козак.

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Гиг.. я теж собі вчора зробив чубчика на потилиці=) Тож готуюся до висміювань..XD
А цей хлопчина просто молодець, справжній козак.