Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому якісна поліграфія — це невпинний розвиток бізнесу та яскраве життя навколо

Що найперше впадає в око при знайомстві? Вірно — одежина, тобто зовнішній вигляд. Всі ми в тій чи іншій мірі візуали, то чому би цим не скористатись? Обирайте правильні рекламні носії, творіть та реалізовуйте найнеймовірніші задуми — якісний сучасний друк поліграфії в цьому тільки допоможе.

Стереотипам — СТОП!

Ви ж бажаєте, щоб про вас знало більше людей, щоб впізнавали на вулиці і казали: «О! Це те що треба, треба зайти туди ще раз!». Хочете нагадати про себе? Забудьте про величезні банери, що спотворюють вулиці наших міст. І …забудьте про їх недосяжну вартість, бо є дещо цікавіше.

Дійте «малими кроками», користуйтесь «малими формами» і не заганяйте себе в рамки звичних стереотипів. 

Чим послуговуються люди щодня:

  • пакети для закупів;
  • записники для важливих нотатків;
  • стікери, щоб «нічого не забути»;
  • кулькові ручки, які чомусь постійно «губляться»… 

 А тепер уявіть, що на кожному такому буденному/рутинному предметі викарбуваний ваш логотип чи бренд. Це круто і ефектно, а ще — масштабно і зовсім недорого, якщо порівнювати з білбордами, на які вже мало хто звертає увагу.

Причому всі перераховані «побутово-рекламні» речі — не одноразовий матеріал, не проста рекламна листівка, яка з легкістю потрапляє до сміттєвої урни. Це все — потрібні речі, які залишатимуться перед очима довго. 

Сучасна поліграфія — це ефектно і ефективно, а крім того — доступно і оригінально

Важко навіть уявити, але Print Market пропонує рекламний друк на стількох носіях, що довелось їх зорганізувати в системний каталог!

Це і звичні всім нам візитівки з унікальним дизайном на звичайному та крафтовому папері, і блокноти та щоденники, і стікери, і наклейки, і кишенькові календарики та настінні календарі. А ще кружки, пакети, парасольки… Важче сказати, що тут не роблять, ніж перерахувати весь наявний асортимент.

Як замовити «правильний» рекламний друк: обираємо «правильного» виконавця 

Плануєте щось масштабне і велелюдне? Заявіть про себе яскраво, проте без «крику», вишукано, але без зверхності. Розкажіть про себе оригінально і влучно, але так, щоб «допомогти» замовнику зробити «правильний» вибір. Для цього, звісно ж потрібно обрати «правильного» виконавця. 

Отже, на що звертаємо увагу:

  1. Власне виробництво (тобто власна друкарня). Це гарантія якості кінцевої продукції. Погодьтесь, що брендовані речі повинні бути якісними, адже це — репутація компанії. Репутацією нехтувати неприпустимо!
  2. Досвід та кваліфікація персоналу. Це якраз аргумент на користь балансу «якість/ціна». Погодьтесь, що друкарня-одноденка з найсучаснішим обладнанням, проте з недосвідченим персоналом може зіпсувати не тільки партію замовлення і настрій, але й подію та ваш авторитет в цілому. «Некондиція» — це те, чого не може собі дозволити компанія з багаторічним досвідом та злагодженим колективом фахівців. 
  3. Індивідуальний підхід. Ви ж прагнете унікальності? Без штампів та шаблонів? Досвідчені дизайнери компанії «Принт Маркет» — це фахівці, що люблять свою справу, а отже ваша рекламна кампанія точно буде вдалою.

Все, що перераховане вище стосовно «правильного виконавця» — якраз і стосується діяльності «Принт Маркет». Ми працюємо в Києві та по всій Україні, тож звертайтесь — обговоримо ваші запити і обов’язково перетворимо їх у ваші переваги. 

Наші інтереси: 

Рекламна поліграфія.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи