Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому українським туристам до вподоби Туреччина

Туреччина - це чудовий і водночас фінансово доступний курорт, який пропонує туристам все, що їм потрібне. Є кілька причин, з яких тури в цю країну такі популярні, особливо гарячі.

Їх можна знайти на сервісі онлайн-бронювання турів Putevka.ua за посиланням https://www.putevka.ua/tours/turkey. Є кілька основних причин, з яких українці обирають турецький напрямок.

Туреччина – найбільш доступний варіант відпочинку після вітчизняних курортів, при цьому рівень сервісу вигідно відрізняється. Туристична промисловість країни прославилася форматом «все включено», який дозволяє туристам безтурботно насолоджуватися відпусткою, а заплатити потрібно буде лише один раз. Береги Туреччини омиваються чотирма морями, але більшість українців вважають за краще відпочивати на курортах Середземного моря. Наприклад, за посиланням https://www.putevka.ua/tours/turkey/kemer можна знайти тури в Кемер.

У цій країні загальна довжина пляжів дорівнює 8000 кілометрів – місця на них вистачить кожному відпочиваючому. Вирушати на відпочинок туди справді безпечно: у країні чиниться мало кримінальних злочинів – коріння цього явища варто бачити в особливостях ісламської релігії.

У Туреччину можна поїхати не тільки самостійно, але й пакетним туром. За рахунок великих обсягів продаж ціни туроператора в цілому нижче, ніж якщо купувати всі частини туру окремо. Ціна путівок до Туреччини – одна з основних причин вибору туристами. Якщо хочеться непогано відпочити, побувати на морі, засмагнути, при цьому мати гарне харчування та ще й практично необмежену кількість алкоголю, вибір очевидний.

Відпочинок у Туреччині підходить усім, від закоханих пар до сімей із дітьми. Тому немає нічого дивного в тому, що в сезон купити путівку дуже складно. Сприяє популярності і те, що для громадян України діє безвізовий режим. Після прильоту до Туреччини їм достатньо пройти паспортний контроль і можна перебувати в країні протягом двох місяців, а також загалом 90 днів за півроку.

Туреччина тішить величезним вибором турів. Різні туристичні програми дозволяють поєднувати екскурсії визначними пам'ятками з відпочинком на пляжі та відвідуванням лікувальних термальних джерел. Можливо, відвідати всю країну або вибрати найбільш оптимальний курорт.

Турагентства пропонують різні види путівок, що вирішують відразу цілу низку проблем, починаючи від авіаквитків та броні готелів і закінчуючи екскурсіями та медичною страховкою.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи