Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому кияни все частіше обирають оренду автомобіля?

Важко уявити зручне пересування по столиці без власного авто. Навіть попри затори персональна машина завжди має ряд переваг над громадським транспортом.

Якщо коштів на власну машину поки що не вистачає, то допоможе оренда авто Київ пропонує цю послугу своїм жителям. Та навіть гості столиці замовляють її, оскільки не потрібно пристосовуватися до графіка громадського транспорту.

Причини вибору оренди авто

Одна з найпопулярніших компаній, де можна замовити прокат автомобіля, – NarsCars. В першу чергу, оренда машини – це вигідно та зручно. Деякі жителі столиці мають власну техніку, але для робочих поїздок використовують орендоване авто. Наприклад, ті, кому доводиться часто їздити у відрядження по Україні. Якщо використовувати для цього власний автомобіль, то доведеться дуже часто ремонтувати його.

Замовлення послуги в Нарскарс дозволяє забути про технічне обслуговування, сезонну зміну шин, ремонт та інші турботи. Техніка знаходиться в ідеальному стані: її потрібно лише заправляти бензином або дизельним паливом (в залежності від типу двигуна). Тобто машина напрокат – це хороший спосіб заощадити кошти.

Комфорт полягає в тому, що з десятків моделей кожен клієнт NarsCars може обрати оптимальний варіант по класу:

  • економ;
  • середній;
  • преміальний;
  • позашляховик;
  • електрокар та інше.

В інших містах країни також є філіали компанії, тому послуга оренда доступна кожному жителю України. Головне – мати стаж керування два роки, бути старшим 23 років та мати водійське посвідчення категорії В.

Чому українці обирають Нарскарс?

Замовити послугу можна навіть зі смартфона в онлайн-режимі. Оформлення займає мінімум часу. Крім того, клієнти отримують можливість:

  • цілодобового замовлення прокату;
  • замовлення техніки для святкових подій;
  • користуватися додатковими аксесуарами (навігатор, дитяче автокрісло);
  • орендувати машину за акційними цінами.

Завжди можна отримати консультації від представників компанії. Спеціалісти порадять оптимальну модель транспортного засобу, виходячи з фінансових можливостей замовника та його вимог до комфорту.

Наші інтереси: 

Авто, комфорт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи