Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому деякі вакциновані так нервово реагують на тих, хто не бажає колотися експериментальною вакциною

«Нас ошукали, але ми не хочемо стати за посміховисько. Тому вимагатимемо від всіх повторити нашу помилку»

Чому деякі штрикнуті (в сенсі: уколоті проти модної хвороби) так нервово реагують на тих, хто не хоче колоти собі експериментальний шмурдяк? Нагадаю, що на сьогодні ВСІ антиковідні вакцини є експериментальними. Коли проводяться експерименти з ліками, то їх дійсно проводять на живих людях, з якими підписуються контракти, що вони готові узяти на себе ризик. Вони отримують гроші за участь в експерименті, а також оговорюються можливі ситуації, коли «щось піде не так». І як бігфарма буде компенсувати людині оті непередбачувані важкі наслідки.

Сьогодні ж через масовий психоз та свідомі протиправні дії істеблішменту мільйони людей колють собі експериментальні вакцини. При тому, вони не отримують за це гроші, виробник не несе відповідальності за можливі важкі наслідки (бо ж вакцина експериментальна, а з мільйонами піддослідних контракт не підписується). Влада, яка примушує людей робити ці уколи – так само не несе жодної відповідальності за можливі наслідки.

Згадуємо класику. Марк Твен, «Пригоди Гекльберрі Фінна». Як відреагували мешканці містечка на те, як їх ошукали з виставою?

– Нас ошукали, – так, ошукали, та ще й дуже підло. Проте ми ж не хочемо стати за посміховисько на ціле місто, щоб із нас глузували все наше життя. Вийдімо звідси спокійно та хвалімо скрізь цю виставу і, піддуривши все місто, пошиємось у дурні всі гуртом! Ну, то як? («Авжеж, так! Правду каже суддя!» – закричали всі в один голос). Гаразд, тож ні слова про те, що нас тут ошукали. Розходьтеся по домівках і радьте кожному піти й подивитися цю трагедію.

От і зараз, серед тих, хто штрикнувся, дехто починає розуміти, як їх ошукали. Але не хочуть виглядати за посміховисько, тому так нервово і настирливо вимагають від всіх інших теж штрикнутися.

А з експериментальним шмурдяком ситуація стає просто веселою. Спочатку виявилося, що одного уколу замало, потрібні два. Тепер уже в Ізраїлі та в Баварії (Німеччина) починають проводити третій укол. Медичні чиновники вже вимагають третіх уколів у Франції. А виробник вакцин заявляє, що з часом дія вакцини слабне, тож необхідно буде робити новий укол. Тобто, після третього уколу треба буде робити четвертий, потім п’ятий – і так кожні кілька місяців.

Тим часом в Данії з першого жовтня скасовують «паспорти вакцинації» і забороняють вимагати їх пред’явлення. У Франції та Італії відбуваються потужні виступи проти цих паспортів. Наздоганяють їх Канада, Австралія, Греція, Британія тощо. І можна бути впевненим, що після потужних протистоянь з владою, рано чи пізно, але й інші країни скасують обов’язковість оцих паспортів.

Так що незабаром ошуканими себе усвідомлять майже всі штрикнуті.

Наші інтереси: 

Ковідний театр абсурду має бути зупинений.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Слушне зауваження. Зараз додам посилку в тіло статті.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікавий психологічний ефект! Проте пізніше реакція ошуканих людей може бути й іншою — вони захочуть помститися аферистам.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Коли пізніше? Вони (поки що) не уявляють, що ця ковідовакцинація — згубна для їхнього здоров'я! Не факт, що вони це зрозуміють! Багато хто вакцинувався задля того, щоб їздити закордон.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, більшість з тих, хто вакцинувався, так і помруть від вакцинації, навіть не усвідомивши це. Ну, а меншість буде так зайнята боротьбою за своє здоров'я, що в них просто не буде жодних ресурсів, та бажання для помсти...А, ось невакциновані родичі тих, хто помре від вацинації...Це вже інша справа...Цілком можливо, що нас очікує велечезна хвиля вбивств за замовлення. Вбивств тих людей, які були причетні до вакцинації, та отримали з неї велику фінансову користь...А, держави не будуть їх переховувати у тюрмах. Хоч це тішить.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, ті, хто усвідомлять, від чого саме помирають, скоріше роз'яжуть війни за примус до вакцинації...Аби хоч як прихопити з собою у смерть якомога більше людей з тих, хто відмовляється вакцинуватись...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Швидше тим, хто "тримає оборону", щоб їх не примушували, треба сидіти тихо й не переходити у наступ. Переходити треба вміти, а яка користь від цього переходу?
Сам дивуюся: нащо я починаю сперечатися у середовищі людей, які вважають, що на них упала манна небесна у вигляді вакцин? Схоже, саме тут треба дотримуватися правила: не гупай! Бо потім буде дуже прикро, якщо погупають тобі по голові.

Поки дихаю - сподіваюсь!