Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Четверта влада відповість за свою підлість згідно зі своїми ж правилами – правилами терору і сваволі

Категорія:

Медіа-бізнес трансформувався в очевидно антисуспільний і кримінальний. В умовах, що склалися, є лише один метод – поставити медіа-бізнес поза законом, як це зроблено щодо вуличної торгівлі героїном.

210720-demonstraciyaprotykovid-obmezhenunikosiyi.jpg

Демонстрація проти ковід-обмежень у Нікосії
Демонстрація проти ковід-обмежень у Нікосії

Кожного дня протягом останніх півтора року, коли ми відкриваємо будь-яке джерело інформації в інтернеті або вмикаємо радіо чи телебачення, на нас ллються цифри, скільки сьогодні захворіло на ковід. Хочемо ми те знати чи не хочемо, з усіх щілин на нас навалюється ковідна інформація. Крім того, періодично різного роду "експерти" та чиновники від "охорони здоров'я" лякають новими хвилями або черговими штамами коронавірусу.

Як на мене, все це виглядає дуже підозріло. Особливо, якщо проаналізувати, як синхронно уряди усіх країн діяли у "боротьбі" зі "страшною смертоносною" хворобою. І ця модна хвороба витіснила зі статистики грип та ГРВІ. І не дай боже вам захворіти на щось інше або звернутися до лікарів з травмою або хворобою серця! У вас спочатку захочуть виявити ковід. І якщо раптом тест покаже позитивний результат (а ПЛР-тести, як ми знаємо, дають випадкові результати), вас відправлять лікувати від ковіду, навіть якщо у вас нема жодних симптомів. Нічого! Тепер у нас є безсимптомні ковідні хворі. Забудьте про проблеми з серцем або планову операцію. Головна хвороба – це ковід! 

Письменник Олександр Розов 31 березня 2020 року запропонував знищити медіа-бізнес і професійну журналістику.

"Зрозуміло, не в сенсі фізичного винищення персоналу ЗМІ, а в сенсі оголошення цього бізнесу таким, який потрібно покарати, тому що він трансформувався в очевидно антисуспільний і кримінальний, – пише він. – Те, що зроблено зараз медіаконцернами (на замовлення олігархічних клубів, про які окрема розмова), вже призвело до людських та економічних втрат, які можна порівняти з втратами від Світової війни.

Цілком достатньо, щоб дійти висновку, що дезінформація і нагнітання страху повинні припинитися. Але як це припинити? В умовах, що склалися, є лише один метод – вбити четверту владу. Поставити медіа-бізнес поза законом, як це зроблено по відношенню, наприклад, до вуличної торгівлі героїном.

Якщо це не зробити, то через рік ми опинимося пограбованими й позбавленими громадянських прав на тлі паніки, роздутої медіа-концернами з приводу пробудження Годзілли. Чому ні? Уханьський коронавірус (Wuhan-400) – така ж вигадка Діна Кунца, як Годзілла – вигадка Томоюкі Танакі.

Запропоноване розв'язання проблеми – найбільш гуманне з можливих, оскільки інакше у людей не залишиться іншого виходу, ніж притягти медіа-бізнес до відповіді за його ж правилами – правилами відморозків і свавілля. Це вже сталося на Кіпрі:

19.07.2021 року близько 2500 осіб після мітингу проти ковід-обмежень підпалили кілька автомобілів і розбили вікна в штаб-квартирі телекомпанії Sigma TV. Телекомпанія займає критичну позицію стосовно противників вакцинації. У минулому Sigma TV вже була об'єктом атак критиків ковід-обмежень. Декількома днями раніше на Кіпрі був введений особливий паспорт вакцинації від коронавірусу SARS-CoV-2. Цей документ необхідний для відвідування супермаркетів, торгових центрів, ресторанів та інших магазинів. А вакцинацію від ковіду розширили – тепер її будуть робити й підліткам 16-17 років.

 

 

Президент Кіпру Нікос Анастасіадіс назвав розгром Sigma TV "ударом по демократії". Однак, насправді – все навпаки, зауважує Олександр Розов. Такий розгром і є демократія. Точніше – різновид демократії: спонтанна пряма демократія (іноді її називають анти-ліберальною демократією, охлократією або популізмом).

За визначенням д-ра Роберта Феркампа (Robert Vehrkamp), відмінна риса цієї форми демократії – модель гомогенного народу, що має однакові інтереси, на противагу настільки ж гомогенному істеблішменту, що проводить політику всупереч інтересам цього народу.

У популістській формі демократії доброго мало, проте в неоліберальній демократії (і в медіа-концернах як інструменті неолібералізму) доброго ще менше.

Наші інтереси: 

Стежимо, до чого призведуть медіа-атаки, що тривають вже півтора року, та реклама вакцинації. Оберігаємо свій мозок від медіа-впливу і бережемо нерви!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи