Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чеський концерн планує інвестувати у "Південмаш" щонайменше 50 мільйонів євро

Світ:

Чеський концерн Witkowitz, який спеціалізується на виготовленні машинобудівного обладнання, планує інвестувати в український "Південмаш" мінімально 50 млн євро для створення на його базі нових виробничих потужностей.

Про це повідомляє прес-служба Державного космічного агентства України.

"Основним завданням співробітництва є розбудова нових проєктів з реконструкції залізничних дизельних двигунів та виробництва водневих двигунів.

Орієнтовний запуск виробництва планують на кінець 2020 року. До цього часу буде створено три окремі виробничі зони: цех з ремонту колісних пар з обсягом інвестиції до 10 млн євро, цех з ремонту вагонів з обсягом до 2 млн євро і цех з ремонту локомотивів – до 10 млн євро. Крім цього, планується формування торговельного майданчику авторизованого дилера концерну Witkowitz", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт передбачає довгострокове співробітництво, в результаті якого будуть створені авторизовані сервісні центри з обслуговування локомотивів та дизельних двигунів, а також центр з капітального ремонту вагонів та колісних пар. У подальших планах - завод з виробництва устаткування для виготовлення водню і центр з переобладнання локомотивів.

"Співробітництво з Witkowitz – це ще один міжнародний проєкт для Південмашу, який допоможе створити необхідне навантаження для підприємства та задіяти його виробничий потенціал", - заявив голова Державного космічного агентства Володимир Усов.

Witkowitz – один з найпотужніших машинобудівних заводів Центральної Європи. Він був заснований у XIX столітті і на сьогодні є всесвітньо відомим брендом з інноваційними технологічними рішеннями.

Наші інтереси: 

Співпраця з концерном WITKOWITZ повинна стати подальшим кроком на шляху пошуку нових можливостей завантажити виробництво, розширити географію виробничої кооперації та отримати доступ на нові для підприємства ринки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дуже ціково! Особливо, для мешканця Дніпра. Може піти туди працювати?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дуже ціково! Особливо, для мешканця Дніпра. Може піти туди працювати?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!