Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чайний магазин HotTea.com.ua в Києві

Хто як може так і втамовує нерви. Проте проміж безліч варіантів, я пропоную – випити чаю.

Нещодавно копався в інтернеті та натрапив на дуже крутий сайт https://hottea.com.ua Хлопці та дівчата дуже стараються і я був дещо в шоці від того наскільки в них все круто! Вони зробили напевно найкрутіший магазин з продажу чаїв в Україні. І це в війну. Браво! Пишуть, що є ще магазин фізичний, де можна понюхати та побачите все те різноманіття, що вони надсилають по всій країні. Це максимально круто. Зайдіть до них у гості за адресою: м. Київ, проспект Визволителів, 3.

Так от. Повернемося до чаю. Як ви заспокоюєтесь? Палите? П’єте? Волаєте на весь двір? Варіантів безліч. Та все ж таки круто опановувати себе. Видихнути і жити далі. Я так роблю декілька разів на день. В ці моменти я п’ю чай. Колись я замислився про те звідки він узявся та нащо таке придумали. Хто той нульовий реципієнт, котрий вирішив, що круто було б залити кип’ятком траву и випити? Ці питання дуже цікаві для мене. Проте я точно знаю, що окрім загадок і секретів цей напій дуже гарно допомагає оволодіти нервами. Коли замислюєшся над тим яка багата історія у того напою, що ти п’єш та як сильно ти приближуєшся до цієї історії – поневолі занурюєшся у ту атмосферу таїнства та божественності. Це допомагає зняти напругу з думок та просто відпочити. А це як ніколи буває актуально.

Не дарма чай вважають чи не найкращим джерелом антиоксидантів. Він знімає втому та напруження. Але це не ліки. Це для душі. Для спокою та рівноваги. Хтось п’є чай повільно та смакуючи, хтось чекає поки він трохи охолоне та п’є швидко. Проте казати, що цей напій є невід’ємною частиною життя кожного, навіть не слід. Всі і так все знають. А тому знову нагадаю про наш чудовий магазин. В них є одразу декілька переваг перед конкурентами і зараз я вам розповім чому саме його я рекомендую кожному.

Тож, перше, що хочу сказати – на сайті https://hottea.com.ua/ua величезний асортимент. Очі розбігаються в різні боки, бо ти не розумієш чого ти хочеш. Чи чорного або зеленого. Чи чогось новенького и смачного. О як же шкода, що через монітор не передається аромат! Це дивовижжя ароматів відносить кудись на орбіту Землі. А потім, коли купляєш і заварюєш – аромат підкріплюється ще й смаком. Це дуже круто! Я спробував три сорти та від усіх був просто в захваті. Максимально круто! А там їх як не най 80!

Вони гарантують якість! Дуже багато постачальників та часто перевіряють товар. Я сам бачив у магазині як вони приймають нове надходження. Кожен пакет був відкритий та перепакований. Дуже круто! Ніде такого не бачив.

Оплатити можна як завгодно. Картка, готівка. Аби Вам було зручно. Клієнтоорієнтовність на вищому рівні. Обслуговування таке, що йти не хочеться. Так комфортно та приємно. А коли замовляв на сайті – проконсультували так, що взагалі жодних питань не залишилось. Максимально щиро та з турботою. Складається враження, що вони твої давні друзі. Я не знаю як вони прийшли до цього. Величезний респект!

Відправляють куди завгодно. Хоч на Місяць! Жартую. Але по Україні точно. Новою Поштою. Через 2-3 дні можете вже ставити чайник.

І найголовніше. 21 століття. Всі вже звикли до знижок та акцій. У них їх настільки багато та так часто, що аж з глузду з’їхати можна. На весь популярний товар та на нові круті сорти завжди можна знайти акцію. Таке враження, що ці хлопці та дівчата роблять все для того, щоб ти більше ніколи не зміг купити чай в іншому місці. Я тричі купив. І більше нікуди від них не дінуся. Бо це круто. Це смачно, ароматно та заворожуючи. Та ще й по такій ціні. Нереально сильно.

Тож ви як хочете, а я пішов пити чай та поринати у цю чарівну атмосферу, де твої думки вільні, а розум чистий. І ти п’єш найулюбленіший сорт найдивовижнішого напою!

С повагою, HotTea.com.ua!

Чекаємо на вас за адресою: м. Київ, проспект Визволителів, 3.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи