Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Це не помста, це моя робота – боєць ЗСУ на псевдо "Язичник" (відео)

Категорія:

Боєць Збройних сил України, розвідник на псевдо "Язичник", на війні з 2015 року. До того він займався бізнесом, але російська агресія змусила Язичника змінити свою діяльність. До війни він бував в Росії й бачив, як жахливо живе більша частина тамтешнього населення.

Після нападу російського агресора на нашу країну він пішов воювати проти окупантів, щоб не допустити таке життя в Україні. За роки війни Язичник воював у різних підрозділах ЗСУ. На цей момент він знищує московських окупантів в Донецькій області й каже, що буде це робити до повної перемоги.

Місцеве населення до повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого в очі посміхалися, але поза очі висловлювалися проти ЗСУ. Їх тягнуло до Росії. "Ми – росіяни", – казали. – "Ми – виходци з Росії". Після 24 лютого у цих "виходців" з Росії настрій дуже помінявся.

Який секрет успіху, щоб перемогти? Чого нам не вистачає для перемоги? Проблема – це внутрішні політичні чвари, які заважають, каже Язичник.

 

 

 

Наші інтереси: 

Реальні історії реальних українських воїнів. Пишаємося нашими воїнами, підтримуємо їх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи