Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Будівництво тераси: як і де обрати якісну дошку для підлоги

Тераса – місце, яке створюється для відчуття релаксу та комфорту, куди можна вийти та відпочити після важкого робочого дня або під час вихідного.

Будівництво тераси займає не так багато часу, проте слід враховувати всі деталі під час проектування та закупівлі матеріалів. Основною складовою в цьому процесі є вибір якісної терасної дошки.

Для підбору дошок для тераси на https://terrasa-wood.com.ua/g10187824-terrasnaya-doska слід орієнтуватися в у важливих критеріях деревини та їх видах.

Сьогодні при будівництві терас використовується три типи деревини:

  • Термодерево
  • ДПК (дерево-полімерний композит)
  • Натуральне дерево

Вибір залежить лише від вподобань клієнта. Проте варто зауважити, що особливою популярністю зараз користується терасна дошка з термодерева.  Виготовляється із натуральної деревини, після чого піддається термічній обробці з додаванням спеціальних речовин. Перевагами цього матеріалу є порівняно невелика вага, чудова стійкість до несприятливих погодних факторів та максимально близька схожість із дерево-полімерним композитом. Також завдяки термообробці покращуються теплоізоляційні властивості деревини, що позитивно впливає на тактильні відчуття. Така деревина не містить вологи та легко піддається до монтажу.

Терасна дошка із дерево-полімерного композиту поєднує в собі найкращі властивості дерева та пластику. Характеризується довговічністю, природним зовнішнім виглядом, вологостійкістю. Процес виготовлення такої дошки полягає у змішуванні подрібненої деревини та полімеру. Під час екструзії матеріал набуває потрібної форми (дошки або фасадного профілю).

Інтернет магазин Terrasa Wood займається виготовленням та реалізацією терас них дошок в Києві та доставляє матеріали по всій Україні. Компанія вже більше 10 років працює в сфері продажу товарів для будівництва терас та забезпечує виконання монтажно-будівельних робіт. В наявності завжди є терасні та фасадні дошки і засоби догляду за деревиною, декоративні огорожі та паркани, ротангові меблі, обігрівачі для вулиці. Є можливість оформити необхідний товар під замовлення з індивідуальними параметрами. При виникненні труднощів з вибором необхідного матеріалу можна отримати детальну консультацію від працівників фірми та домовитись про можливість виконання монтажних робіт.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи