Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Британія виділить 100 тис. фунтів для суду по справі MH17

Спецтема:

Лондон підтримує зусилля Міжнародної слідчої групи та влади Нідерландів щодо встановлення відповідальних у знищенні літака рейсу MH17, адже жертвами катастрофи стали 10 британців.

19072202.jpg

Джеремі Гант. Фото:albertonews.com

Міністр закордонних справ Британії Джеремі Гант заявив, що Лондон виділить 100 тисяч фунтів стерлінгів (понад 120 тис. доларів) для суду над причетними до знищення малайзійського рейсу MH17 в 2014 році, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Британського МЗС.

Гант наголосив, що Росії необхідно визнати відповідальність у знищенні малайзійського літака та розпочати співпрацю зі слідством відповідно до резолюції Ради безпеки ООН.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України затримали ще одного причетного до катастрофи рейсу MH17 в 2014 році на Донбасі. Правоохоронці затримали бойовика, який перевозив зенітно-ракетну установку БУК-М, з якої стріляли по малайзійському літаку.

 

Наші інтереси: 

Агресор помилився і збив не той літак. Хотіли збити цивільний літак Російської Федерації, який летів за маршрутом «Москва-Ларнака» на Кіпр. Вони хотіли це зробити, щоб ввести свій контингент на територію України. 18 липня регулярні війська РФ мали перейти кордон. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи