Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Британці розраховуватимуть індекс щастя

Категорія:

На початку наступного фінансового року, в квітні, у Великобританії з’явиться офіційний індекс щастя, повідомило британське Національне статистичне бюро. Як зазначає Reuters, до цієї миті до стандартного опитування домашніх господарств додадуться питання щодо того, наскільки населення задоволене рівнем життя.

Повідомляється, що дане нововведення стане ще одним кроком на шляху до оцінки національного стану, що включає не тільки традиційні економічні показники.

Згідно з планами уряду, розуміння основних факторів радості й добробуту населення допоможе при подальшому визначенні політики.

"Зараз багато хто вважає, що регулювання політики має бути засноване не лише на економічних показниках", - сказав програмний директор статистичного бюро Пол Еллін.

Варто зазначити, що, починаючи з квітня цього року, Національне статистичне відомство опитає близько 200 тис. людей, щоб визначити за шкалою від 0 до 10, наскільки задоволене населення рівнем життя, що непокоїло жителів раніше, і чи достатньо уваги приділяє держава досягненням кожного окремого громадянина.

Перші результати, засновані на даних опитувань, планується отримати до середини 2012 року.
 


В тему:

Тиранія чи Гетьманат?

Що таке Щастя? (Про книгу Миколи Пономаренка «Оріянство»)

Роздуми про Щастя. Екскурс у філософію Ніцше

Нещастя — це шлюб з іноземцем

“Різноманітність” робить нас нещасними?

Психологи відкрили таємницю щастя

Учені з’ясували, що таке щастя
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи