Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 19
  • Переглядів: 19

Браслети Пандора: історія виникнення та причини популярності

Pandora - ювелірний бренд, що надихає мільйони жінок по всьому світу, дарує безмежне джерело натхнення.

Історія походження бренду сягає 80-х років і бере свій початок на околицях Копенгагену. Саме там у 1982 році датський ювелірний майстер П'єр Еневольдсен разом зі своєю дружиною відкрили маленьку крамничку. Для створення особливих ювелірних прикрас, подружжя часто подорожувало до Таїланду. Саме там їм вдавалось знаходити натхнення, обмінюватись досвідом та знаходити особливі юведірні прикраси для своїм майбутніх клієнтів у Данії.

Через 5 років магазин став відомим серед місцевих мешканців, того ж року було прийняте рішення про створення бренду Pandora, а в 1989 році подружжя Еневольдсенів вирішило розпочати самостійне виробництво ювелірних прикрас у Таїланді.

Приголомшливий успіх компанія спромоглася отримати у 2000 році. Саме тоді світу було презентовано перший відомий сьогодні усім браслет із намистинами.

Станом на сьогодні ювелірні прикраси від Pandora продаються у більш ніж 100 країнах світу у понад 8000 точках продажу. 

Успіх компанії криється в багатьох важливих факторах. Зокрема, завдяки тісній співпарці зі своїми постачальниками виробництво відбувається без затримок та лише з матеріалів найвищої якості. У виробництві застосовуються як дорогоцінне так і напівдорогоцінне каміння, бурштин, муранське скло, перли, дерево та шкіра. Тому ці браслети є одним із головних предметів гордості його власниць.

Купити браслети від Pandora можна на сайті https://brasleta.net/catalog/bracelets/. В наявності тут завжди є широкий перелік різних видів набірних браслетів:

  • мякі срібні браслети
  • жорсткі браслети
  • браслети-трансфрмери
  • шкіряні браслети
  • текстильні браслети

Для того аби точно підібрати браслет, потрібно спершу виміряти зап'ястя дівчини в найтоншому місці та обрати відповідний тип браслету. Якщо браслет має слугувати подарунком, консультанти без складнощів допоможуть підібрати необхідний розмір та тип браслету Pandora. 

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи