Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Боротьба з наркоманією в Україні: де краще лікуватися

Наркоманія – одна із найбільших загроз сучасного суспільства. З кожним роком, кількість наркозалежних суттєво збільшується, і це призводить до негативних, а іноді тяжких наслідків – злочинів, крадіжок, вбивств та знущання над близькими людьми.

Україна – не стала виключенням, адже згідно тільки офіційних даних від МВС, наркозалежними є понад 500 тисяч співвітчизників, а вікова основна категорія – молодь від 16 до 35 років.

Боротьба з наркоманією

На превеликий жаль, загроза наркоманії не є важливим питанням на рівні країни, адже в самій Україні – катастрофічно не вистачає ліжко-місць і спеціалістів, які можуть надати професійну допомогу та лікування. Єдиний вихід із даної ситуації - лікування наркоманії в Полтаві в приватному реабілітаційному центрі. Чому саме Полтава? Це прекрасне місто, з неймовірною архітектурою та природою, історичними пам’ятками, що надихає на швидке відновлення наркозалежних.

Якщо у вас в сім’ї є наркозалежна особа, саме час звернутись до професійних спеціалістів, які здатні допомогти в боротьбі з цією недугою. Лікування пацієнта проходить в декілька етапів:

  1. Терапевтична медична допомога. При зверненні до реабілітаційного центру, для кожного пацієнта розробляється індивідуальний терапевтичний курс, який в першу чергу спрямований на детоксикацію організму, усунення хворобливого стану і симптомів.

  2. Психологічна допомога. Це один із найбільш результативних і успішних методів лікування наркозалежних. Програма «12 кроків» - ефективний варіант колективної психотерапії, яка дозволить кожному повірити в себе та свої сили, отримати правильну мотивацію і підтримку.

  3. Ресоціалізація. Від вживання наркотичних речовин, людина досить часто є агресивна, цинічна, відірвана від реальності, і повернення до правильного соціального життя (соціальна адаптація) – також одна із головних задач спеціалістів.

Допомога та підтримка близьких – важливий фактор успіху в лікуванні наркозалежності

Досить часто, наркозалежна людина не розуміє свого стану та причиняє багато необдуманих вчинків. Вмовити залежного від наркотиків – непроста задача, але спеціалісти раді допомогти і в цьому випадку. Сучасні методи інтервенції, дозволяють визнати пацієнту не тільки наявність наркозалежності, але і подальші згубні наслідки від продовження вживання.

Одним з головних чинників успіху в лікуванні наркозалежної особи – це підтримка та любов близьких.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи