Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Благодійний фонд Pan Fund

Благодійний фонд Pan Fund - фінансування проектів, спрямованих на покращення якості життя. Фінансуванню підлягають як індивідуальні, так і соціальні проекти.

Гасло, під яким ми працюємо - кожна людина гідна фізичного і психологічного благополуччя. Цілями нашої команди являються гарантії розвитку, отримання нових знань та навичок, підтримка суспільства.

Пріоритетним напрямком наразі виступає підтримка молоді і дітей. Саме тому наша благодійна діяльність спрямована на особистісний, культурний та інтелектуальний розвиток молодого покоління.

Початок війни поставив нові цілі перед нашим фондом. Благодійна команда просто не змогла лишитися осторонь. Наразі вже функціонують гуманітарні штаби в Києві та Вінниці, які фінансуються коштами фонду і внесками небайдужих. За рахунок отриманих коштів закуповуються медикаменти, засоби особистої гігієни, продукти харчування та інші речі першої необхідності.

Історія Фонду Pan Fund

Pan Fund ще зовсім молодий - створений був в 2018 році. Родина Олександра Пана, розуміючи необхідність покращення якості життя суспільства та підтримки молоді, прийняла вирішальне рішення про створення відповідної організації.

Одним з перших проектів нашої команди стало фінансування капітального ремонту в школі №2 міста Хмільник. Тільки на реконструкцію актової зали було витрачено більше 2 мільйонів гривень. В дану суму була включена і закупівля необхідного устаткування та обладнання. Завдяки такому фінансуванню творчі діти отримали можливість розвивати та вдосконалювати свої таланти, а шкільна родина - місце для проведення свят та заходів.

Засновник фонду, Олександр Пан, свого часу навчався саме школі №2. Тому цей проект був для нього особливо важливим.

Місія фонду:

  • Визначення нагальних потреб суспільства на фоні подій сьогодення;
  • Розвиток самої культури благодійності та актуалізація суспільно-значущих завдань;
  • Пошук нових ідей та пошук шляхів їх реалізації та успішного втілення в життя;
  • Допомога закладам високого суспільного значення - дитячим будинкам, школам, садочкам, лікарням, спортивним закладам. Адресна допомога людям, що опинилися у важких життєвих обставинах;
  • Вибудова міцного фундаменту щасливого майбутнього.

Для кого працює Фонд

Фонд сім’ї Олександра Пана продовжує підтримувати як державні установи, так окремі сім’ї. До нас можуть звернутися люди, що потрапили у скруту і потребують матеріальної допомоги. 

Такої як:

  • Спеціалізоване медичне обслуговування;
  • Гуманітарна допомога особам, що постраждали від війни;
  • Освіта та розвиток особистості;
  • Можливості подолати наслідки пожежі чи іншої надзвичайної події.

Ми впевнені, що тільки осяяне сонцем сьогодні дозволяє впевненими кроками рухатися до безхмарного завтра. І нехай ці кроки поки що не такі глобальні, але вони роблять життя нашого суспільства кращим та щасливішим.

Наші інтереси: 

Допомога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи