Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден оголосив, що балотуватиметься у Президенти у 2024 році. Що це значить для України?

Категорія:

Спецтема:

Команда Байдена зацікавлена, щоб напередодні виборів 2024 була яскрава позитивна подія, що допоможе Байдену на хвилі позитиву здобути перемогу на виборах. У внутрішній політиці у нього суцільні провали. Тому треба шукати позитив у зовнішній політиці. Зокрема, в Україні.

Таким чином, команда Байдена зацікавлена в тому, щоб війна в Україні тривала й наступного року. Його адміністрація буде продовжувати допомагати Україні, але в таких межах, щоб Україна не програла, але при тому мала недостатньо зброї, щоб рішучим ударом перемогти у війні. Саме тому так довго пробуксовувало питання про надання Україні сучасних танків. Зараз вони нібито вже прибули до Німеччини, але навчання екіпажів почнеться наприкінці травня і триватиме 10 тижнів. Тобто вступити у бій ці танки з екіпажами зможуть лише на початку осені.

А про літаки F-16 історія триває. За словами представників Вашингтону, постачання Україні F-16 Сполученими Штатами забере півтора року. Тобто саме до часу, коли потрібна буде яскрава подія в Україні.

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що для очільника Білого дому війна в Україні не є «боротьбою добра і зла», а лише зручна можливість для своєї стратегічної комунікаційної кампанії. Тому треба радіти тій допомозі, що йде до нас з Америки, але й не плекати зайвих надій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи