Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Автоматичні ворота: експерти розповіли про критерії вибору

Автоматичні ворота користуються високим попитом, як оптимальний варіант поєднання функціональності та зручності.

Автоматичні ворота користуються високим попитом, як оптимальний варіант поєднання функціональності та зручності. Це вдале рішення для приватних територій і для промислових об’єктів. Такі системи забезпечують високий ступінь захисту від несанкціонованого проникнення, а також тепло- та шумоізоляцію. Якщо ви плануєте замовити автоматичні ворота Львів приємно здивує своїм асортиментом.

Сучасні виробники пропонують гідний вибір автоматизованих конструкцій, з різними характеристиками та цільовим призначенням. Наприклад, на сайті компанії Станкор можна придбати конструкції кількох типів:

  • Відкатні

  • Секційні

  • Ролетні

  • Розпашні

Гаражні ворота

Ціни на ворота автоматичні Станкор повністю виправдані якістю товару, його надійністю і довговічністю. Для того, щоб зробити правильний вибір, рекомендуємо ознайомитися з експлуатаційними особливостями кожного типу систем.

Секційні ворота

Такі конструкції відомі своєю універсальністю, але у більшості випадків використовуються як гаражні. Складаються з окремих металевих секцій, відкриваються та закриваються у вертикальній площині. Конструкція легко розташовується під стелею гаража, монтаж електроприводу простий. При відсутності електроживлення легко відкриваються ручним способом. Не потребують додаткової площі для відкривання, а взимку для цього не потрібне завчасне очищення території перед воротами. Недоліком є середня пропускна здатність.

Відкатні ворота

Ідеально підходять у випадках обмеженого простору. В процесі відкривання полотно пересувається вздовж забору, не займаючи вільну площу. Конструкція має надійний механізм, здатний витримувати значні навантаження. Ворота стійкі до кліматичних впливів та розраховані на пропуск габаритних транспортних засобів. Підійдуть для оснащення значних за розміром отворів.

Розпашні ворота

Вважаються традиційним варіантом. Для експлуатації потрібна наявність вільного місця всередині чи ззовні гаражу або двору. Оснащені петельним механізмом, що гарантує безшумну роботу. Складаються з двох стулок, закріплених на спеціальних опорах, а також – електроприводів для закривання\відкривання. Забезпечують надійний захист, можуть використовуватися протягом кількох десятиріч.

Ролетні ворота

Являють собою конструкцію з металевих ламелей, які розташовані в отворі. Під час відкривання такий «рулон» накручується на вал, що встановлений під стелею у кожусі. Серед переваг: доступна вартість у порівнянні з іншими аналогами, компактність, достатній рівень безпеки. Системи приваблюють компактністю та простотою, тривалим терміном використання. Основними недоліками вважається низькі теплоізоляційні показники та неможливість інтеграції хвіртки в полотно.

Який би тип воріт ви не вибрали, принципово важливо дотримуватися всіх правил монтажу та експлуатації. А наявність системи автоматичного управління полегшить процес користування та привнесе максимальний комфорт. Все, що потрібно – вчасно скористуватися пультом дистанційного управління.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи