Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Авто зі США: що потрібно для покупки

Маючи бажання придбати новий автомобіль, мало хто звертає увагу на б/у варіанти, які можуть коштувати значно дешевше своїх нових «побратимів». 

Один з найвигідніших варіантів покупок, крім вторинного ринку - б/у автомобілі з-за кордону з подальшим розмитненням. Як правило, такі автомобілі мають невеликі пошкодження, і їх можна викупити на аукціоні за цілком привабливою вартістю.

Позитивні сторони покупки авто на аукціоні США за допомогою посередника

Серед позитивних моментів, які можуть отримати майбутні автовласники від участі в аукціоні, сміливо можна заявити про величезний ринку б/у автомобілів в США, а отже - величезну пропозиція злегка битих авто і широкий вибір моделей в залежності від комплектації. У порівнянні з вторинним білоруським ринком - різниця в ціні авто з США може досягати до 40% і більше.
Вибір професійного посередника https://columbauto.by/auction/ в питанні придбання б/у автомобіля на аукціоні в США - найбільш оптимальний варіант для громадян нашої країни, що дозволить уникнути багатьох ризиків. На сайті компанії, можна легко і швидко підібрати найкраще авто з США завдяки спеціальній формі, в якій можна вибрати:
- тип транспортного засобу (седан, кросовер, купе, мінівен, пікап, мотоцикл, квадроцикл, баггі, водний транспорт, спецтехніка);
- рік випуску;
- бажану вартість.
Всього кілька кліків на сайті, і кожному бажаючому буде надано список найбільш цікавих та підходящих варіантів.

Нюанси, які слід враховувати при покупці автомобіля на аукціоні США

При самостійному пошуку та участі в аукціоні, є кілька ризиків, які здатні створити перешкоди для покупки:
1. Звернення до перекупників і сірих дилерів. Як правило, в пропозиції перекупників вже закладена вартість їх роботи щодо участі в аукціоні, тому, цей вибір не найпривабливіший в ціні. Щоб максимально убезпечити себе від можливих ризиків, варто звертати увагу на аукціони з пропозиціями автомобілів від страхових компаній.
2. Збільшення додаткових витрат. Непослідовність дій і незнання всіх нюансів автомобільних аукціонів в США можуть привести не тільки до додаткових фінансових витрат, але і збільшення термінів доставки.
3. Ризик нарватися на поганий автомобіль. Перед тим, як самостійно вибрати конкретну пропозицію, варто хоча б приблизно оцінити стан автомобіля і наслідки ДТП, а також - перевірити історію автомобіля за допомогою декількох незалежних сервісів, які можна знайти на сайті компанії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи