Зображення користувача Гендельф Білий.
Гендельф Білий
  • Відвідувань: 35
  • Переглядів: 40

Арійський пророк Рама

Рама - вождь і пророк арійської раси, який жив у 5 тис. до н. е. Як зазначає знавець езотеричної традиції Едуард Шуре, Рама прагнучи до духовних знань, мандрував по всій Скіфії і навчався в друїдів. Згідно Відам, його учителем був Васіштха один з семи божественних мудреців.

Після навчання та духовного просвітленя Рама реформував кульи друїдів, та увів в ритуали і сиволіку жерців квітку омелу. Перський прорк Заратруста називає його своїм попередником з яким говорив Бог. Його також вважають творцем арійської релігії та основоложником хліборобства в Скіфії, звідки почався арійський простір  (Ар'яна Веджа), що тяглося з Дніпра,до Алтаю. З часом тіло Аря'ни розширювалося за рахунок вторгнень в Іран, Індію. Були також спроби проходу в Афганістан, Тибет, Китай та інші регіони планети. Як творця хліборобства його ототожнюють з міфічним прапредком Арієм або Орієм від назви якого пішло слово орач, орати. Якщо це так тоді благородний, як перекладається арій із санскриту означає орач. У Велесовій книзі про Арія сказано, як про родоначальника києвлян від сина Кия, чехів від Щека та хорватів від Хорива, тобто тут простежується родовід народів від одного першопредка.

В іранській традиції його називають  царем Імою, який врятував людей від потопу. Окрім того його порівнюють з Ноєм.  Дослідник Ігор Каганець, який посилаючись на давні арійські джерела зокрема Віди та Авесту, а також на Біблію зазначає, що напередодні потопу Рама-Їма–Ной організовано вивів кращих людей із Атлантиди у прекрасну країну Ар’янам Вейджу, де вони побудували собі вару (захищене поселення), і де він започаткував нову хліборобську цивілізацію трипільців - аріїв.

З  вище сказаного, можна припустити, що Рама отримавши навчання у мудреців пішов навчати інших, після чого маючи певну кількість людей в учнях він  отримав звістку з неба, про прийдешній потоп, і вивів тих людей із Атлантиди на не затоплені землі де створив вару, або краще її назвати нова цивілізація навчаючи і проповідуючи з учнями як Ісус Христос. Цей не дивно, адже Раму вважають попередником Ісуса Христа. В обох знаком був овен, як символ стійкісті, єдністі, соромливості, лагідністі, необразливості, терпіння, простоти, піддатливісті, безвинністі, м'якості, ніжності, любові, жертовністі.

Але заскільки часу він прийшов з Атлантиди в Україну, адже атлантида згідно з Платоном знаходилась в Атлантичному океані, і  йти від неї на територію України, займало б ціле  життя? Справа в тому, що Атлантида знаходилась на думку дослідників в  Криму. Так дослідник цієї проблеми Сергій Літусь зазначає, що Архіваріус Олександрійської бібліотеки Аполлоній Родоський у своєму творі "Аргонавтика" вказав, що Атлантида перебувала в чорноморському  регіоні. Геродот теж, залишив точну адресу Атлантиди. В його часи Європою називали територію України.

Плутарх, вказує місцезнаходження давньої цивілізації у північній частині Атлантичного океану (давня назва Понтійського озера).                               

Складені через кілька тисяч років після загибелі Атлантиди головні давньогрецькі епоси "Іліада" та "Одіссея" свідчать про непереборну тягу наступних поколінь давніх греків досліджувати землі саме Причорномор’я, і усі їх походи, про які були складені легенди, були спрямовані в акваторію Чорного моря, а не в інші землі. Атлантичний океан ще зовсім нещодавно, аж до середньовічної епохи Відродження називався Західним.

Столиця Атлантиди знаходилась на колоподібному острівці і була обкладена грандіозною залізорудною стіною діаметром в багато кілометрів. Там, де е залізорудна руда у такій множині, там повинні бути й магнітні аномалії. Для того, щоб в кінець знайти Атлантиду, необхідно знайти цей колоподібний острів. Проводячи зйомку магнітних полів Чорного моря, геологи виділили  могутню магнітну аномалію – згаслий вулкан недалеко від Судака. Цей «вулкан» має специфічну форму, яка показує на карті магнітних полів ідеально правильні концентричні кола. Найближча точка на березі - гора Меганом на мисі Меганом. Відстань між горою і підводним вулканом -18 км, що дорівнює 100 стадіям. Якщо стояти коло моря, то і до гори буде 50 стадіїв, і до центра острова – 50 стадіїв.

Дослідник Фред Колбурн скористався цифровою моделлю наземного і підводного рельєфу планети ETopo2. В результаті отримав зображення територій, затоплених водами Великого Потопу. Радіовуглецеве датування пам’яток Великого Потопу вказує на приблизно 5500 р. до н.е. Це збігається з датою народження Рами приблизно у 5508 р. до н. е., від якого ведеться традиційне українське літочислення. Про цей  відлік часу зазначає і Шюре.

 

                                                

Існує також верся, про прихід Рами в центр Азії і заснування ним мвста Вар (вара). Але  на думку дослідників, скоріш за все він нігде і не ходив. Швидше  за все Рама, отримавши  в Атлантиді духовні знання, врятував людей від її затоплення вивівши їх на нові землі де і  спорудив вару, що стала початком нової цивілізації.

Список використаної літератури.


1. Бхакти Викаша Свами. Рамаяна. - Новгород, 2003

2. Велесова Книга.- Індоєвропа.- К.,1994. - № 1-4.

3. Каганець І. Звідки почався Арійський простір// Інститут метафізичних досліджень Перехід-IV.

4. Каганець I. Ной, вара і Великий Потоп// Інститут метафізичних досліджень Перехід-IV.

5. Літусь С. Атлантида – це Гіперборея з центром у Криму?// Народна воля.

6. Шюре Е. Великие посвященные. Очерк эзотеризма религий. - М., 1990.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи