Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Apple iPhone X - надійний смартфон із передовими технологіями

Кожного року, безліч компаній випускає на ринок нові моделі смартфонів, які просто дивують своїми можливостями та характеристиками.

Компанія Apple – один із лідерів індустрії, яка впевнено тримає свої позиції в ланці технологічних смартфонів, і задає всьому ринку імпульсу для розвитку. Не секрет, що багато інших компаній беруть ідеї Apple для своїх смартфонів, а деякі – просто крадуть дизайн. Це вказує тільки на правильність вибору напрямку в розвитку. Apple iPhone X – перший смартфон компанії з мінімальними рамками та неймовірним дисплеєм. Інтернет-магазин пропонує купити айфон 10 кожному бажаючому за кращою ціною.

Чому саме цей гаджет? Чим він відрізняється від топових моделей інших компаній?

                Переваги айфон 10 говорять саме за себе, адже оснащення гаджету пропонує кожному:

  1. Неймовірний OLED екран з діагоналлю 5,8 in і мінімальними рамками, який майже повністю заповнює передню панель і дає змогу насолоджуватися відео в форматах HDR10 і Dolby Vision. Екран має високу контрастність.
  2. Сучасна технологія розблокування смартфону - Face ID. Ця технологія покликана швидко і безперебійно впізнавати власника гаджету за допомогою сканування обличчя, менше, чим за секунду. Капелюх та окуляри не стануть на заваді цієї технології, а зловмисникам не дасть шансів на розблокування ті інші, протиправні дії зі смартфоном.
  3. Відсутність кнопки «Home» на лицьовій поверхні. Щоб позбутися цієї особливості, смартфон підтримує управління жестами. Тепер, для закриття програми – потрібно просто провести пальцем знизу до верху. Ця особливість значно прискорює користування смартфоном та надає більш комфортні умови праці з декількома програмами одночасно. Айфон 10 по праву входить до десятки найшвидших смартфонів, представлених на ринку.
  4. Особливості екрану, здатного міняти зображення в залежності від умов навколишнього середовища. Технологія True Tone здатна підлаштовувати яскравість та кольори для більш комфортного відображення зображень, тексту, що не дасть втомлюватися очам.
  5. Фотоможливості. Смартфон пропонує одну із найкращих можливостей зйомки в портретному режимі, де спеціальний алгоритм здатен виділяти обличчя людини і розмивати фонове зображення.

Також, смартфон пропонує топові характеристики та новітнє програмне забезпечення, які будуть актуальними ще декілька років.

Залишились сумніви? Вищевказані переваги Apple iPhone X – гарний привід упевнитися в тому, що користувач отримає надійний, безпечний смартфон з неймовірними можливостями.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи