Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антивірусне програмне забезпечення від Bitdefender

Інтернет-безпека складається з ряду тактик, які полягають у захисті своєї діяльності, інформаційних даних, особистих даних що відбуваються в мережі Інтернет через персональні комп’ютери. 

В першу чергу, ці тактики призначені для захисту користувачів від таких загроз, як злом комп’ютерних систем, електронної адреси, соціальних мереж, встановлення шкідливого і інколи небезпечного програмного забезпечення, які здатні заразити персональний комп’ютер і привести до втрати своїх даних та викрадення особистих даних хакерами (дані банківських рахунків, номери кредитних карток, номери телефонів, контакти).

У сучасному світі, багато щоденної діяльності кожної людини покладається на Інтернет. Різні форми спілкування, розваг, а також фінансові та робочі завдання виконуються в Інтернеті. Це означає, що тонни даних та конфіденційної інформації постійно передаються через мережу.

Кібербезпека – першочергове завдання для кожного, хто бажає забезпечити безпеку при роботі в Інтернеті

Незважаючи на те, що мережа Інтернет представляє користувачам багато цінної інформації та послуг, вона також включає багато ризиків. Кіберзлочинці, для досягнення своїх цілей використовують різноманітні підходи, в тому числі – комбінацію різних типів атак, тому, при використанні комп’ютера, в першу чергу потрібно подбати про встановлення найкращого антивірусного програмного забезпечення Bitdefeder з ліцензією, який має відмінну репутацію у всьому світі. Ця програма здатна забезпечити комплексний захист як домашнього комп’ютера, так і корпоративних мереж в режимі реального часу.

Одними із найбільших та найпоширеніших загроз безпеці в Інтернеті, є:

  1. Шкідливе програмне забезпечення. Окрім звичайних комп’ютерних вірусів, є безліч загроз – троянські програми та шпигунське програмне забезпечення.

  2. Спам-повідомлення. У кожній поштовій скринці можливо знайти безліч небажаних повідомлень (здебільшого інформації про товари чи послуги), які нікого не цікавлять. Зазвичай, такі електронні листи не несуть в собі шкоди, але їх вміст може бути з посиланням, при переході по якому можливе встановлення шкідливого програмного забезпечення на комп’ютер без відома користувача.

  3. Фішинг-шахрайство, завдяки якому кіберзлочинці можуть отримати приватну та конфіденційну інформацію.

Стратегія безпеки в Інтернеті

Для належного захисту своїх персональних даних – важливо враховувати декілька типів стратегії в мережі Інтернет:

  • при доступі в мережу Інтернет, потрібно використовувати безпечний веб-браузер, який має власні заходи безпеки;

  • багатофакторна автентифікація, яка дозволить створити значну перешкоду на шляху кіберзлочинців;

  • використання антивірусної програми та брандмауеру.

Якісне та надійне антивірусне програмне забезпечення здатне захистити пристрої від атак та знешкодити віруси ще до того, як вони нанесуть шкоду користувачеві.

Наші інтереси: 

Кібербезпека і впевненість у майбутньому. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи