Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антона Тищенка проголосять святим

Щеплення ослаблюють імунну систему і вбивають людей
Цілком здоровий Антон Тищенко помер через 15 годин після повторного щеплення від кору. Цей симпатичний 17-річний хлопець з Краматорська не хворів, займався спортом. «Убили мого сина», — каже його мати 42-річна Марина Тищенко. Очевидність факту смерті від вакцинації привернула увагу засобів масової інформації і викликала суспільний резонанс. Народ почав цікавитися, що ж нам вливають у кров. Відкрилися дивовижні речі.

По-перше, виявилося що вакцина була ввезена в Україну з порушенням елементарних процедур, похапцем, без перевірки якості та державної реєстрації.

По-друге, не зрозуміла сама потреба вакцинації дев’яти мільйонів українців — саме стільки в Україні молоді від 15 до 29 років. До речі, основна репродуктивна група. Цей момент найбільше оповитий брехнею. Офіційна аргументація «експертів» Всесвітньої організаціїї охорони здоров’я (ВООЗ) і вітчизняного Міністерства охорони здоров’я (МОЗ): начебто Україна є головною загрозою зараження Європи кором. Навіть якби це було правдою, для цього логічно було б застосовувати моновакцину проти кору. Натомість хтось ухвалив рішення використовувати комбіновану вакцину від кору і краснухи. Хоча в українській і світовій практиці в підлітковому віці проти краснухи щепляться тільки дівчатка. Тобто поголовна вакцинація «для захисту Європи» — це лише прикриття. Так само, як і «для захисту України», адже точно відомо, що майже 85% її населення вже має імунітет проти кору. Більше того, старшокласники кілька місяців тому вже були щеплені так званими моно-вакцинами — окремо від кору і окремо від краснухи. Навіщо ще раз вакцинуватися? Тут же виникає запитання щодо ефективності щеплення. Наприклад, з 1995 року в Україні зареєстрована епідемія туберкульозу, і це при тому, що все населення – вакциноване.

По-третє, як показало журналістське розслідування Сергія Діброва, спонсором масової вакцинації українців є приватний фонд «United Nations Foundation». Його засновником є американський медіа-магнат 69-річний Тед Тернер, батько п’ятьох дітей, власник телекомпанії CNN. Він широко прославився своєю боротьбою за скорочення «зайвого населення». Це стало причиною конфлікту і припинення співпраці католицької церкви з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ). На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдяних ідей Тернера щодо обмеження чисельності населення за допомогою абортів, контрацепції та стерилізації.

І, додамо, за допомогою вакцинації. Адже запропонована Україні вакцина може містити компоненти, що напряму викликають безпліддя. Подібно до того, як це було в середині дев’яностих в Мексиці, Нікарагуа і на Філіппінах. Як повідомляє Сергій Дібров, у цих країнах під егідою ВООЗ також проводилися масові позапланові щеплення – цього разу проти правця (рос. столбняка). Ця акція також супроводжувалася вельми дивними обставинами. Так, щеплювали виключно жінок (неначе чоловіки не схильні до ризику правця), причому у віці від 15 до 45 років (неначе дітям ця хвороба не загрожує). Як з’ясували незалежні від ВООЗ дослідники, надіслана вакцина містила компонент, що призводив до безпліддя. Причому достатньо ефективно: приріст населення Мексики останніми роками скоротився до 1,4% в порівнянні з 2,4% в період 1970-1990 рр. У Нікарагуа народжуваність також знизилася з 2,7 до 1,8%. Це при тому, що в сусідніх «невакцинованих» Сальвадорі та Гватемалі рівень народжуваності за ці роки практично не змінився, а в Белізі – істотно зріс.

Як нещодавно заявила керівник медичних програм женевської штаб-квартири ВООЗ Діна Пфайфер, ВООЗ та ЮНІСЕФ не несуть жодної відповідальності за результати вакцинації. Проте категорично наполягають на її продовженні в Україні. Причому 50% доз для щеплення до нас потрапили як гуманітарна допомога: ВООЗ за кошти ЮНІСЕФ закупила вакцини на 5,3 млн. доларів. Для чого такі витрати і звідки така наполегливість? Заради чого вони йдуть на свідому підтасовку фактів? В чому їхній інтерес?

Річ у тім, що ВООЗ здійснює свою діяльність завдяки підтримці фармацевтичних фірм. ЮНІСЕФ — найбільший замовник вакцин у світі — теж існує за рахунок благодійних внесків. Якщо говорити прямо, обидві структури є політичним лоббі фармацевтичних корпорацій. Масова вакцинація населення — це не що інше, як розширення ринку збуту продукції цих корпорацій, збільшення кола споживачів медикаментів. Тому-то всю цю гидоту вони поставляють українцям як «гуманітарну допомогу».

Ви запитаєте: А хіба від вакцинацій люди не стають здоровішими?

Корисність вакцинацій для здоров’я — це велика містифікація. Це свідомо виплеканий забобон. Тому що на практиці щеплення ослаблюють імунну систему і вбивають людей. Зазвичай повільно, але іноді й відразу. Це підтверджує величезний статистичний масив, який вже неможливо ігнорувати. А після смерті Антона Тищенка його неможливо й замовчати.

Треба розуміти, як працює щеплення. Воно призначене для «виробництва» антитіл для захисту від конкретної хвороби. Проте при цьому завдається потужний удар по імунній системі в цілому. Адже, оминаючи природні захисні перешкоди, з «чорного входу» прямо в кровотік вводяться чужорідні білки й невідомі тваринні віруси. Зокрема, такі як мавпячий вірус SV-40. Його тривалий час вколювали людям з полівакциною, для виробництва якої використовувалися мавпячі нирки. Пізніше цей вірус виявили в ракових пухлинах. А що вже казати про такі стандартні хімікалії, як ртуть, формальдегід і алюміній, які цілеспрямовано використовуються у вакцинах. Тому після вколювання всього цього «сатанинського коктейлю» людина хворіє, в неї знижується імунітет — аж до розвитку синдрому набутого імунодефіциту, тобто СНІДу.

Існує два види можливих негативних наслідків щеплень. У першому щеплений захворює тією хворобою, від якої повинне було його захистити щеплення, оскільки у вакцині є якийсь чинник самої хвороби. У другому випадку в щепленого не розвивається ЦЯ хвороба, але потім, відразу ж або через деякий час, розвивається інше захворювання, викликане щепленням. Це може бути аутизм, або інша хвороба, наприклад, менінгіт. Дитина може стати розумово відсталою.

Фармацевтичні корпорації дуже зацікавлені в розширенні щеплень, тому що вони ослабляють імунну систему і збільшують ринок споживачів медикаментів. Щоб приховати свою пряму зацікавленість в розширенні кола хронічно хворих, «медичний картель» використовує міжнародні організації. Тому-то й говорять, що «ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію». Все це відомо думаючим лікарям, тому своїх дітей вони не вакцинують.

Сфальсифікована сама історія вакцинації. Зниження захворюваності на більшість інфекційних хвороб почалося з кінця ХІХ – початку ХХ ст. і на початок введення відповідних вакцин вже знизилося в десятки разів. Причиною було різке покращення умов життя. Показовим є те, що ми навколо себе нині практично не спостерігаємо таких хвороб як чума, холера, тиф, тобто хвороб, від яких ефективну вакцину розробити не вдалося. Проте ті хвороби, від яких нас щеплять, зокрема туберкульоз, нікуди не поділися.

Досвідчені лікарі переконують: нема ніякої шкоди від того, що дитина захворіє інфекційною хворобою. Це є природно. Треба тільки допомогти дитині перехворіти, щоби вона вийшла із хвороби переможцем. При цьому працює природній імунітет. Саме завдяки природно перенесеним в дитинстві захворюванням організм стає стійким до хвороб у майбутньому. Якщо дитина перехворіла хоча б трьома інфекційними захворюваннями, в неї значно знижується ризик захворіти на хронічну патологію в перехідному віці, тому що організм дитини загартувався підчас природно перенесених інфекцій. А повністю щеплені діти, які не перехворіли на жодне інфекційне захворювання, є, по суті, інвалідизовані. Їхній організм «не вміє хворіти» та адекватно справлятися з інфекціями. Рано чи пізно в них з’являться хронічні захворювання.

В Росії обов’язкову вакцинацію відмінили ще у 1998 році внаслідок того, що інвалідизація в країні перевищила 16%. Там тепер у школи та дитсадки приймають без щеплень. Україна ж іще чогось чекає. Є велика кількість лікарів, які знають проблему щеплень, зібрали багато даних про поствакцинальні ускладнення і готові боротися. Але їм потрібна підтримка батьків, які знають проблему щеплень, щоби створити громадську організацію і вирішувати це всім разом.

Про все це написано чимало статей і книжок. Свіжий приклад — книга «Безжальна імунізація», яку написав Олександр Коток, ізраїльський лікар-гомеопат. Він стверджує: «Щеплення протиприродні за своєю суттю. Імунна система людини розвивається методом навчання. Природою запрограмовані дитячі хвороби, які стимулюють дозрівання імунної системи. Цими хворобами, крім того, природа «вибраковувала» слабких, нежиттєздатних дітей. Сучасне нав’язливе щеплення від усіх можливих хвороб не дає можливості імунній системі в цілому здорових дітей розвиватися, за що дітям доводиться платити в сьогоденні й майбутньому серйозними хворобами».

Не менш відверто висловлюється один з найвідоміших гомеопатів сучасності, д-р Прафул Виджейкар з Бомбея: «Щеплення — найстрашніший вбивця дітей... Дитина народжується здоровою. Щеплення роблять її хворою. Всі ми бачили у своїй практиці, як найважчі хвороби починаються після щеплень».

«Щепленнєвий бізнес безнадійно скомпрометований злиттям фінансових інтересів виробників, розповсюджувачів вакцин, представників державного апарату, органів санепіднагляду, окремих лікарів» — резюмує Олександр Коток. Нинішня злочинна вакцинація в Україні — наочне підтвердження цим словам. Фармацевтичне лоббі в особі ВООЗ, ЮНІСЕФ і МОЗ України ведуть масовану кампанію дезінформації населення щодо реального стану справ. Вся «афера імунізації» побудована на перевертанні: чорне називається білим, зло — добром, а хвороба — здоров’ям. Застосовується відомий прийом «чим нахабніша брехня, тим легше в неї повірять». Всі очевидні факти шкідливості вакцинації категорично заперечуються.

Нормальній людині, що має совість, у це важко повірити — доки особисто не зіткнеться з відвертим фактом перевертання «з ніг на голову». Прикладом стала заява, яку зробив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Марк Данзон 30 травня 2008 року в Києві. Його підтримав чиновник МОЗ Валерій Бідний. Ці, прости Господи, «фахівці» хором стверджують, що смерть Антона Тищенка відразу ж після вакцинації не пов’язана з вакцинацією! Це називається «ти йому в очі плюй, а він каже: дощ іде».

Можливо, за інших обставин люди проковтнули би цю брехню. Скажімо, якби померли діти в якомусь глухому селі, або це відбулося не зразу ж, а за кілька днів після вколювання. А тут відразу ж після введення вакцини вмирає красивий, здоровий, спортивний хлопець у розквіті сил. Все максимально зрозуміло: ось причина, а ось наслідок.

Схоже, що сам Господь Бог вибрав Антона, аби привернути увагу українців до того, як їх обдурюють і повільно знищують. Це жертовна смерть. Вона була необхідна, щоб наш народ усвідомив шкідливість імунізації і поклав край усій цій злочинній оборудці. Врятував від неї спочатку себе, а потім весь світ.

І це обов’язково відбудеться. Тоді українця Антона Тищенка проголосять святим. Про нього з любов’ю і вдячністю пам’ятатимуть діти всього світу, всіх народів і всіх рас.


В тему:

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи