Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Анатолій Висота: "Пророцтво" ГЛОБИ на 2014 р.

Відомий астролог Павло Глоба не сидить без роботи, бо навколо стільки людей, які хочуть хоч одним оком зазирнути в майбутнє. Язик не повертається назвати його пророком, тож назвемо його прогнозистом.





 

           Павло ГЛОБА – прогноз на 2014 рік (виданий 30.12 13 р.)

           Побачимо, чи справдиться

          Відомий астролог Павло Глоба не сидить без роботи, бо навколо стільки людей, які хочуть хоч одним оком зазирнути в майбутнє. Язик не повертається назвати його пророком, тож назвемо його прогнозистом. Хоч і прогнозист він так собі, згадаймо, як він лякав людей своїми прогнозами на 2012 р. А земна вісь таки встояла на місці, і полюси не змістилися, і пів-Європи не затопило морськими водами.  30.12.13 р. Глоба видав новий прогноз на 2014 р. і знову нас лякає, як малих дітей, Бабою-Ягою.

          Загалом він оцінює 2014 рік, як час вкрай нестабільний і часом навіть небезпечний. На його думку вся справа в розташуванні планет, адже вже на початку цього року Уран входить в Овна, що передрікає чимало бід і агресивних настроїв на цей рік. Він вважає, що вже в перші місяці 2014  року  почнеться світова фінансова та економічна криза.

          Опишемо події, які обовязково мали б відбутися

1. В перші місяці 2014  року  почнеться світова фінансова та економічна криза, що за лічені місяці призведе до занепаду таку наддержаву як США.

2. Економічний занепад по ланцюжку пошириться на країни Європи, а також на Азію й африканські країни, які першими постраждають від економічної нестабільності. У багатьох країнах почнеться тяжке становище, нестача води та їжі, що буде призводити до великої смертності і до величезної кількості заражень, які поширяться і на верхню половину екватора.

3. Росія першою впорається з негативними наслідками кризи і впевнено почне набирати могутність, що дозволить цій державі вже в другій половині року стати одним їх двох світових лідерів, успішно обійшовши США і зрівнявшись з Китаєм.

4. Росія вельми агресивно почне тиснути на Україну, що призведе до збройного конфлікту між цими країнами з причини поділу півострова Крим.

5. Гігантською хвилею цунамі змиє узбережжя Індії та Австралії, а Китай, Японія і острів Сахалін піддадуться руйнівній дії землетрусів.

6. Конфлікти, розв'язані Росією на Близькому Сході, призведуть до того, що світ стане на порозі ядерної війни, оскільки одна із азійських держав загрожуватиме застосуванням  зброї масового ураження.

7. Настане всепоглинаючий потоп через різкий підйом рівня світового океану через танення льодовиків Антарктиди.

8. В Росії в другій половині року будуть переважати революційні настрої, що призведе, зрештою, до перевороту і повалення влади олігархії, а також до приходу до влади патріотично налаштованих росіян.

9. Величезний прорив у сфері технологій та розвитку очікує китайських вчених. Важливими відкриттями відзначиться середина року, особливо у вивченні ДНК людини.

          А тепер про ймовірні події, які можуть і не відбутися

1. Крим може стати новою Чечнею.

2. Україна може розділитися на дві половини і східна її частина може вийти з підпорядкування офіційного  Києва й прилучитися до  Російської  Федерації.

3. Під воду може піти частина Великобританії та Італії.

4. Після колишньої величі США випробує на собі всі «принади» економіки, що розвалилася, – безробіття і поголовні злидні, що приведе до розділення країни на два табори і може загрожувати громадянською війною. Додавши до цього руйнівні торнадо, які практично знищать північні штати Америки, можна уявити з якого попелища належить відновлюватися цій державі.

          Перечитали? А тепер подумаємо

На час написання цієї статті (середина березня 2014 р.) можна  помітити, де Глоба попав пальцем у небо. За перші місяці 2014 р. не почалася світова фінансова й економічна криза і це є дійсністю.

          Чи варто нам лякатися всепоглинаючого потопу з-за танення льодовиків Антарктиди? Навряд. Я  дізнався про запаси льодів Антарктиди (30 млн. км куб) і за площу світового океану (361,2 млн. км кв.). Вчені порахували, що внаслідок танення  запаси льоду за рік на Антарктиді зменшуються на 2500 км куб. Якби це сталося миттєво, то рівень світового океану зріс би на зовсім непомітні 0,69 см. Уявімо собі, що в 10 раз зросло б тепло від Сонця і з надр Землі. І тоді б, якби танення відбулося миттєво, рівень світового океану зріс би десь на 7 см., тобто людині «по кісточки». Навіть, якби миттєво розтанув весь лід Антарктиди, то  й то  рівень світового океану зріс би всього на 83 м. Це було б катастрофою для жителів прибережних зон таких  країн, як Нідерланди.

          Та Глоба, мабуть, не усвідомлює того, що на Землі відбувається КРУГООБІГ ВОДИ У ПРИРОДІ. А це процес, який залежить від пори року, від часу доби +. А головне, чого не усвідомлюють такі провидці і налякані ними обивателі, це те, що вода має унікальну здатність РЕГУЛЮВАТИ температуру на Землі, накопичуючи тепло у рідкому стані і акумулюючи холод Космосу у твердому стані. В одному місці Землі тануть сніги і льоди, а в іншому вони накопичуються. І ці процеси тривають мільйони років. Ось чому не буде прогнозованого потопу з цієї причини.

          Починає справджуватися прогноз щодо Криму і Україна ризикує його втратити. А чи стане він «новою Чечнею» для Росії – це ще побачимо.

          А тепер про інші пророцтва

          Людина таки може заглянути у майбутнє.  Про це докладно описує в своїй «Еніології» вчений Віктор Рогожкін. В 4-вимірному Просторі всі події відбуваються одночасно і людина, маючи певні навички, туди потрапляє і запам’ятовує у своїх видіннях певні фрагменти майбутнього, а потім нам переповідає. Ми це сприймаємо і своїми думками, намірами та діями або  сприяємо реалізації певних подій, або, навпаки, протистоїмо цьому, тобто ЗМІНЮЄМО МАЙБУТНЄ.

          Щоб такого не сталося, справжні Пророки ШИФРУЮТЬ  свою інформацію. Це зробили Іван Богослов в Об’явленні  та Нострадамус  у своїх катренах. І аж тоді, коли пророковані події збуваються, люди сплескують руками, бо  полуда спадає з очей і колись зашифроване стає зрозумілим. Наприклад, Нострадамус писав 500 років тому: «Впаде новий Вавілон, який триматиметься 73 роки…». Аж коли розпався СРСР, то нам прояснився цей катрен. Інше його пророцтво втілюється на наших очах: Закон Мора  поступово пригасне,

                                                 Потім (прийде) інший, ще більш спокусливий,

                                                 Борисфен першим прийде встановити

                                                 (Своїми) талантами (дарами) і мовою

                                                 Більше привабливий закон.”

                                                 (із XCV катрена третьої центурії Мішеля

                                                 Нострадамуса).

Борисфен – це Дніпро, а Дніпро  - це Україна. Провидець побачив майбутній розквіт України – «тої гілки, яка так довго була засохлою», а ми, українці, маємо щастя бути учасниками цієї події.

Наостанок

Глоба і схожі провидці, мабуть, є заангажованими творцями майбутнього, які "підпрягають" своїх безвольних читачів до  його здійснення, наприклад, до  «розквіту Росії». Ну не може злочинна імперія і її населення стати щасливими без покарання і покаяння за скоєні злочини проти людства.

А чи справдяться інші прогнози Глоби, то давайте разом подивимося на це в кінці року. Хай буде!


Джерело: http://7days-ua.com/news/prorotstva-pavla-hloby-na/#rtNWlgDpyx1388469516

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Той кому відкрите майбутнє, прогнозами не займається... Майбутнє невизначене, але інколи його можливо змінити, людині ці знання заважкі...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Шановне товариство, за порадою пана Арсена я публікую це "пророцтво" Глоби. Спроба розмістити цю публікацію на ГОЛОВНІЙ сторінці не вдається.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

3. Під воду може піти частина Великобританії
Про це Глоба "пророкував" ще ... знаєте коли?! ;) ... у 80-ті роки минулого століття.!!! У мене десь на магнитофонній касеті ще залишився запис :) Спеціально залишив в якості "вещ.дока" (але вже немає магнитофона ;) ). «Не верю!»

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прогнози Глоби - це сміття. Шкода витраченого часу і місця на вінчестері.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Той кому відкрите майбутнє, прогнозами не займається... Майбутнє невизначене, але інколи його можливо змінити, людині ці знання заважкі...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Глоба взагалі-то не просто поганий екстрасенс, а шкідливий пропагандист.

VAKULA

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Прогнозам Глоби вірять ще дуже багато українців. Для них ця публікація і є спробою доказати їм, що його прогнози дикі і не справджуються. Пишете:

Цитата:
Той кому відкрите майбутнє, прогнозами не займається... Майбутнє невизначене, його завжди можливо змінювати...

Тут суперечність, пане Олеже: коли майбутнє є невизначеним, то воно не може бути відкритим комусь. Чи не так?

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Є люди які бачать майбутнє(можливі варіанти(варіант)) і можуть впливати на нього. Але навіть вони не завжди мають силу його змінити.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

коли майбутнє є невизначеним, то воно не може бути відкритим комусь.

Я б сказав так: "Коли майбутнє невизначене, його кожен може визначити для себе."
Як це показують у фільмах - маг дивиться у майбутнє багато чого розповідає, але настає момент коли він каже "далі не бачу", або "твоє майбутнє не визначене". І це дає наДію змінити майбутнє; ті двері, які ми обираємо, щоб відкрити; обрати куди йти - ліворуч, праворуч чи прямо, вниз чи вгору.
!Дякую Тобі, Творче, за таку можливість!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Таки так, пане Арсене! Про те, що в майбутнє можна зазирати і бачити його картини - це довів своїми катренами Нострадамус. Хіба не так? Коли людина змирилася з тим, що нічого не можна змінити в житті, то так і стається. А от Луїза Гей доказала, що може змінити своє сіре колишнє на світле майбутнє і ЗРОБИЛА це. Те, що ми тут на НО намагаємося вимріяти майбутню Україну, як розквітлу державу, то так і станеться. Хай же буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 21 грудня. Час підбивати підсумки.

Цифрона 21.
Двадцять перший термін стік,
фініш-зупинка,
осмислення-усвідомлення.
Повна корекція.
Аналізуємо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

У Глоби все таки є талант. Він вгадує не з ймовірністю випадковості (50 на 50), а вгадує майже всі 100%, правда з точністю до навпаки :)

Десь років 7 назад він був на шоу Гордона і в тому великому інтерв’ю дав дуже багато пророцтв на найближчі роки. Із того всього якраз і збулось майже все, з точністю до навпаки ))

Тому краще слухати українських астрологів, вони теж мало що вгадують, але говорять хоча би те, що українцям приємно чути )))

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Щоб такого не сталося, справжні Пророки ШИФРУЮТЬ свою інформацію. Це зробили Іван Богослов в Об’явленні

А мені здається, що т.з. пророцтва Івана Богослава - це просто чийсь дуже страшний сон після покурювання травички. Ще більша маячня ніж Тора.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дивна природа людини..Чим більше вона нещасна,тим більше бігає по глобах..Більшість людей все життя проживає надією на краще життя у майбутньому і тягне того воза до пенсії..Мало в кого надії стають дійсністю..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А от моя, Василю, велика надія справдилася: Україна стає справді НЕЗАЛЕЖНОЮ ДЕРЖАВОЮ! А щодо пророцтв Глоби, то має рацію Доброслав, кажучи: У Глоби все таки є талант. Він вгадує не з ймовірністю випадковості (50 на 50), а вгадує майже всі 100%, правда з точністю до навпаки :)