Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Американцям таки доведеться відправити своїх солдат до Росії

Категорія:

Світ:

Сполучені Штати виступають проти вступу України до НАТО зараз, тому що бояться, що це автоматично включить США до війни проти РФ, і доведеться відправляти американських солдат на фронт.

Завтра в столиці Литви місті Вільнюс відкривається саміт НАТО. І більшість питань, що там буде розглядатися, так чи інакше стосується України. Нас насамперед цікавить головне питання: чи отримає Україна запрошення до вступу або затверджений план дій для набуття членства у Північно-Атлантичному Альянсі. В європейських та північноамериканських елітах точаться палкі дискусії з цього приводу.

Великий друг України Курт Волкер, котрий був спеціальним представником Державного департаменту США в Україні, сказав загадкову фразу, що сьогодні не Україна не готова до вступу в НАТО, а НАТО не готове до вступу України.

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем намагався зареєструвати постанову з вимогою схвалити вступ України до НАТО просто зараз, але ця пропозиція викликала негативну реакцію більшості провідних політиків з обох партій. Це при тому, що більшість з них виступають на підтримку України, а деякі навіть критикують чинну адміністрацію Байдена, яка, на їхню думку, недостатньо допомагає Україні.

Чому ж американські політики проти вступу України до НАТО зараз? Головний аргумент – якщо Україна стане членом НАТО зараз, під час війни, то це означатиме, що члени НАТО мають автоматично теж вступити у війну на боці України, а відтак США мають відправити своїх військових на фронт для безпосередніх боєзіткнень з російськими військами. А американці не хочуть відправляти своїх солдатів на нову війну. Тим більше з ядерною державою.

Ну що ж, американських політиків можна зрозуміти. Проте вимушений їм сказати, що все одно доведеться відправити американських солдатів до Росії.

Як показав бунт групи Вагнер – в Росії влада зараз дуже нестала. Коли був бунт, то йому не протидіяли ані народ, ані військові частини, що були по дорозі, ані місцева влада. Всі чекали, хто візьме гору, щоб потім приєднатися до переможця.

Зараз в Росії вже є чимало приватних військових компаній, замаскованих під охоронні фірми. Губернатори, корпорації, окремі «грошові мішки» створюють свої власні армії, щоб у момент, коли влада посиплеться – встигнути захистити свою власність, а заодно урвати частину чужого багатства.

Влада в Росії може «посипатися» в будь-який момент. Детонатором може стати ще якийсь бунт, чи стихійне лихо або взагалі необережні слова когось із політиків. Тоді почнеться неконтрольований розпад, і на величезній території утвориться зона хаосу. І головний жах американських політиків – на цій території хаосу є ядерна зброя, яка тепер може потрапити в неадекватні руки.

Тому американським військовим, розвідникам, дипломатам треба вже зараз готуватися до колапсу РФ і бути готовими у будь-який момент узяти під контроль ядерні об’єкти Росії. А для цього необхідно вже зараз вести роботу з регіональними лідерами та з командирами тих військових частин, які обслуговують російські ядерні об’єкти. І коли почнеться хаос, то натівські спецназівці мають бути негайно перекинуті до Росії, де їх завдання буде разом з тими військовими частинами, які будуть лояльні до НАТО, узяти ці об’єкти під контроль.

Наші інтереси: 

Українці розуміють, що розпад РФ є неминучим. А наші західні союзники все ще до цього не готові.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи