Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Альтернатива, яка може оживити ринок?

З'явилася нова галузева монета, що пов'язує світ криптовалют та реального виробництва. Нині у світі панує криза, ринки обвалюються, валюти нестабільні. Це спричинило відповідь від криптоспільства.

Інвестори та Трейдери з Дубай об'єдналися та створили нове за духом та за ідеєю – криптотокен GadgetCoin. Ця монета є галузевою, яка зв'язує світ криптовалют із світом реального виробництва. Сама монета пов'язана з виробництвом гаджетів, а саме ноутбуків та телефонів. Монета створена на базі блокчейна трона, що дозволяє робити всі транзакції з фіксованою комісією і максимально швидко.

Велике зацікавлення викликає метод прив'язки криптовалюти до виробництва. Одна велика індійська компанія, що випускає гаджети під різними брендами для трьох континентів, вже прив'язала монету до виробництва. 

Працює це наступним чином: у кожен гаджет, чи то смартфон чи ноутбук, вшивається біржа партнера CapitalWhale, і на рахунок покупця нараховується кешбек у GadgetCoin-ах. Флагманські моделі смартфонів вимагають помісячної оплати в токенах, інакше вони блокуватимуться. За GadgetCoin можна купувати техніку, причому ціна на такі гаджети буде майже на 40% нижче, ніж у конкурентів. 

Вже зараз периферію та деякі програми можна купувати за криптомонети. Безсумнівним плюсом є те, що при поломці пристрою клієнт може замінити гаджет на новий без додаткових перевірок у будь-якого реселера або у виробника. 

Така політика прийде за духом кожному. Оскільки на кожному пристрої вже стоїть програма CapitalWhale, то навіть сама необізнана в криптовалютах людина захоче подивитися і вивчити питання, хоча б для того, щоб продати GadgetCoin. 

Галузеві монети, якою є GadgetCoin стабільні. Вони не залежать від цитування і можуть спокійно замінити фіатну валюту у певній галузі. Це дозволить певному напрямку в економіці розвиватися незалежно від відносин між державами, що гарантує стабільність монети.

 GadgetCoin можна підключити до різної техніки: від карток пам'яті до чайників, сам механізм введення в експлуатацію монети простий і зрозумілий. Зараз кілька виробників із Тайваню та Китаю займаються обговоренням підключення до токену. Все це робить монету по-справжньому галузевою.

Наші інтереси: 

Фінанси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи