Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Актуальні питання газопостачання

У встановлених вільним енергоринком умовах, а також при постійному коливанні цін на рідке паливо споживач має одну важливу перевагу. Одержувачі послуг, незалежно від форм власності, можуть самостійно укладати договори з постачальниками газу. «ТЕПЛА» – гарний вибір, адже це стабільний та надійний учасник паливного ринку. Компанія відповідально займається формуванням цін на газ для підприємств, тим самим створюючи вигідні умови співробітництва, пропонуючи продукцію за оптимальною вартістю в порівнянні з конкурентами в галузі.

Стратегія компанії

«ТЕПЛА» надає безперебійне та надійне енергопостачання. Постачання якісного газу вітчизняним організаціям та підприємствам здійснюється з 2015 року. Компанія має чудову технологічну платформу та великий штат, охоплює 24 регіони країни. При цьому «ТЕПЛА» регулярно займається активним нарощуванням власної клієнтської бази та вдосконаленням послуг, що надаються постійним клієнтам та «новачкам». Все це стало можливим завдяки політиці прозорого співробітництва та суто індивідуального ціноформування на продукцію, що поставляється.

При взаємодії з клієнтами враховуються інтереси обох сторін:

  • постачальник надає виключно якісний природний газ у необхідних для покупця обсягах;
  • клієнт виконує повний та своєчасний розрахунок за отриману за адекватними цінами послугу.

Компанія значно впливає на результативну роботу виробництв та різних підприємств малого та великого бізнесу. Вона ефективно підтримує стабільність економіки країни загалом.

Як формуються ціни для бізнесу

Тарифи за послуги газопостачання постійно змінюються, проте кількість користувачів компанії «ТЕПЛА» з кожним роком зростає. Чи є тут якийсь зв'язок? Сьогодні постачання газу наближається до 400 млн куб. м. При цьому постачальник природного палива під час надання послуг підходить диференційовано до кожного клієнта. При складанні тарифів враховується форма розрахунку та кількість споживаного продукту. До факторів, які впливають на ціноутворення, також варто віднести:

  • витрати на видобуток газу;
  • вартість транспортування, доставки за місцем споживання;
  • обставини остаточного розподілу послуги;
  • рівень цін на пальне на світовому ринку;
  • стан економіки в країні;
  • конкуренцію на енергетичному ринку.

«ТЕПЛА» – це завжди надійний партнер. Гарантією взаємовигідного співробітництва є договір. При його підписанні постачальник аналізує безліч факторів, але якщо зобов'язання сторін визначені, то вони не змінюються протягом усього терміну дії. Інакше кажучи, на ціни, зазначені в договорі, не впливають зовнішні передумови, і вони залишаються постійними для клієнта. Крім того, «ТЕПЛА» пропонує й інші вигідні умови співпраці. Щоб отримати докладнішу інформацію, зверніться до консультантів.

Наші інтереси: 

Корисно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи