Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

92% гостей Євробачення хотіли би повернутись до України, – опитування

Світ:

Інститут світової політики (ІСП) презентував результати опитування іноземних гостей пісенного конкурсу Євробачення 2017, проведе компанією GfK Ukraine на замовлення ІСП. Опитування проводили з 9 по 13 травня у Києві. Загалом було опитано 1060 осіб.

17041601.jpg

Сцена Євробачення-2017

Результати опитування підтвердили давнє спостереження аналітиків Інституту світової політики: зазвичай сприйняття України стає кращим після відвідин нашої країни, попри жалюгідний стан доріг, недосконалу сферу послуг і купу інших речей, яких соромляться навіть самі українці, пише Експрес.   

Лише один, але дуже красномовний, факт: до відвідин України найбільше гості Євробачення (24%) асоціювали Україну зі словом "війна". Майже половина опитаних (43%) навіть чесно зізнались, що боялись можливих терактів у Києві. Достатньо було кілька днів, проведених у Києві, щоб ця асоціація з Україною зникла взагалі з їхнього асоціативного ряду.

Натомість головною асоціацією з Україною стала "гостинність, чудові позитивні люди" (32% опитаних наприкінці подорожі відповіли саме так).  

Традиційно цікавились тим, які речі в Україні закордонні гості вважають в Україні помітно слабшими, аніж в інших країнах ЄС. І традиційно серед лідерів опинились: транспорт, міська інфраструктура, уряд (очевидно, подіяв образ наскрізь корумпованого українського політикуму) та низький рівень знання англійської серед населення.  

Головний результат опитування такий: 92% гостей Євробачення висловили бажання знову приїхати до України.

Це і є головна оцінка того, як прийняла Україна Євробачення. І якщо потрібно було б сформулювати відповідь на питання "Якою побачили гості Євробачення Україну", його варто сформулювати наступним чином: "Такою, до якої є бажання знову повернутись".
 

Наші інтереси: 

Євробачення-2017 спрацювало на користь Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
туризм
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи