Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

6 причин, чому вам не варто підвищувати ставки в покері

Одна з перших речей, які кожен гравець у покер повинен дізнатися, це які ставки в покер грати. Незалежно від того, граєте ви особисто чи онлайн на найкращому покерному сайті Vbet casino, вам потрібно вирішити, на яких ставках ви хочете грати.

Як правило, новим гравцям рекомендується починати за столами з нижчими ставками. Але як гравці знають, коли потрібно підвищувати ставки в покері? І чому деякі успішні гравці вирішують не підвищувати ставки?

Продовжуйте читати, щоб дізнатися все, що вам потрібно знати про переміщення або непереміщення ставок у покері.

Чому гравці не підвищують ставки в покері

Якщо ви граєте в покер досить довго, ви зіткнетеся з гравцями, які здаються достатньо хорошими, щоб підвищити ставки. Є багато причин, чому ці гравці, можливо, вирішили залишитися на поточному рівні ставок у покер.

Вони потребують або хочуть більше досвіду

Однією з найбільших перешкод для гравців, які переходять на новий рівень ставок, є досвід. Деяким гравцям може здатися, що вони готові просуватися вгору, але вони можуть відчувати, що їм потрібно більше досвіду.

Перейти на новий рівень ставок важко. Конкуренція жорсткіша, і ви ризикуєте більшими грошима, коли граєте. Отже, гравцям доцільно вдосконалити свою стратегію, наскільки це можливо, перш ніж рухатися вгору.

Єдиний спосіб зробити це — зіграти більше рук і отримати більше досвіду. Тому, поки вони не набудуть такого досвіду, деякі гравці вирішують залишатися на своїй поточній ставці в покер.

Обмеження стратегії

Ще одна поширена причина, чому гравці вирішують не підвищувати ставки, полягає в тому, що їхня стратегія не працює на вищих рівнях ставок. Це може бути тому, що більш досвідчені гравці розуміють їхню стратегію, або тому, що їхня система занадто ризикована.

Гравці за столами з високими ставками, як правило, є одними з найкращих гравців у покер у світі. Вони бачили незліченну кількість роздач і знають багато про покерні стратегії. Це дозволяє їм легко розпізнати деякі покерні стратегії, якими користуються менш досвідчені гравці.

Гравці Journeyman знають це, тому вони можуть уникнути жорсткішої конкуренції замість того, щоб змінити свою стратегію. Інші системи ставок можуть бути просто занадто ризикованими для використання за столами з високими ставками.

Пам’ятайте, що підвищуючи ставки, ви ризикуєте більшими грошима. Отже, якщо ваша стратегія вже є ризикованою, можливо, не варто підвищувати ставки.

Жорсткіша конкуренція

Однією з найбільших проблем, яку гравці повинні планувати, коли вони підвищують ставки, є рівень конкуренції. Як правило, гравці нижчого рівня дотримуються ігор з нижчими ставками. Чим більше ви підвищуєте ставки, тим жорсткішою буде конкуренція.

Багатьом гравцям подобається грати проти сильніших суперників. Але коли ви граєте в покер на реальні гроші , вам також потрібно переконатися, що ви не просуваєтеся занадто швидко. В іншому випадку ви можете легко втратити весь свій банкрол гравцям, які є більш досвідченими за вас.

Деякі люди можуть визнати, що вони ще не готові до більш жорсткої конкуренції. Отже, вони залишаються на поточному рівні ставок, де можуть досягти успіху.

Інші гравці, можливо, пробували раніше і знають, що не готові до вищих рівнів. Попередні невдалі спроби зіграти проти жорсткої конкуренції можуть бути ще однією причиною відмови гравців підвищувати ставки.

Вони терпіли невдачі раніше

Ніхто не любить зазнавати невдач, особливо коли на кону гроші. Коли людина не досягає успіху після підвищення ставок, вона може вирішити повернутися вниз.

Цей перехід може бути тимчасовим або постійним. Все залежить від гравця і ситуації. Наприклад, якщо це перший раз, коли людина рухається вниз, їй, можливо, потрібно лише вдосконалити свою стратегію, перш ніж знову рухатися вгору.

Крім того, гравцям може знадобитися знову наростити свій банкрол, перш ніж вони знову спробують ігри з вищими ставками.

Гравці, які кілька разів намагалися піднятися вгору, можуть вирішити, що пробувати знову просто не варто. Зрештою, не всі підходять для ігор з вищими ставками.

Обмеження банкролла

Покерні ігри з високими ставками мають вищі бай-іни. Ви також повинні щоразу ставити більше, оскільки мінімальні ставки вищі.

Таке збільшення вартості може стати перешкодою для гравців у покер, які не схильні до ризику. Це також може бути величезною перешкодою для гравців, які хочуть підвищити ставки. Ви не можете піднятися на більш високий рівень ставок, якщо не можете собі це дозволити.

Регулярна гра в ігри з високими ставками може коштувати дуже дорого. У результаті багато людей вирішили уникати ігор у покер з високими ставками. Натомість вони обирають ігри з нижчими ставками, які їм легше дозволити.

Гравці в онлайн-покер високого рівня часто грають за кількома столами. Це техніка, за якої ви граєте в кілька онлайн-покерних ігор одночасно. Це ризиковано та дорого, але гра за столами з нижчими ставками може допомогти мінімізувати ризик та фінансові інвестиції.

Вони не хочуть

І останнє, але не менш важливе: багато гравців просто не хочуть переходити на вищі ставки. Навіть якщо у вас є навички та ресурси, щоб грати в ігри з високими ставками, ви повинні грати в них, лише якщо хочете.

Пам’ятайте, будь-яка форма азартних ігор, у тому числі гра в покер, повинна бути зроблена лише тому, що вам це подобається. Якщо вам веселіше грати на нижчому рівні ставок, то це те, що вам слід робити.

Після того, як ви досить довго гратимете в покер, ви знайдете рівень ставки, який вас влаштовує. Цей рівень ставок, незалежно від того, високий він чи низький, має бути тим, на якому ви граєте. Звичайно, це за умови, що ви можете дозволити собі грати на такому рівні.

Рівень комфорту кожної людини буде різним. Тому може знадобитися деякий час, щоб визначити, який рівень ставки підходить саме вам. Як тільки ви це знайшли, ви повинні дотримуватися цього, навіть якщо інші люди намагаються тиснути на вас, щоб ви піднялися.

Коли підвищувати ставки в покері

Частиною шляху кожного гравця в покер є пошук потрібного рівня ставок для гри. Згодом ви знайдете рівень, який вам підходить, і ви більше не захочете просуватися вище. Але як дізнатися, що настав час спробувати ігри з вищими ставками?

Ось три речі, на які варто звернути увагу, якщо ви вважаєте, що готові перейти до гри в покер з вищими ставками.

Ти хочеш виклику

Багато людей вважають виклик гри в покер однією з найпривабливіших частин гри. Коли ви починаєте з ігор з низькими ставками, рівень виклику має бути нижчим. Це чудово для гравців, які ще вчаться грати в гру.

Зрештою, однак, багато гравців виявляють, що бажають важчого випробування. Зрештою, складніший виклик також приходить із вищими винагородами.

Якщо ви опинилися в цій позиції, можливо, настав час перейти до гри з вищими ставками. І навпаки, якщо завдання надто складне, можливо, вам доведеться перейти до попереднього рівня ставок.

Ви можете собі це дозволити

Ще один фактор, який слід враховувати, коли ви думаєте про підвищення ставок, це те, чи можете ви собі це дозволити. Для цього з вашого боку знадобиться трохи дізнатися про покер-руми у вашому регіоні. Або, якщо ви використовуєте найкращий онлайн-покер-рум, як -от BetOnline, вам потрібно буде дослідити рівні ставок, доступні на сайті.

Перш ніж рухатися вгору, ви повинні знати, наскільки більшим повинен бути ваш банкрол. Чим більше ви рухаєтеся вгору, тим більше ваш банкрол повинен зростати, щоб компенсувати це.

Гарне емпіричне правило полягає в тому, щоб ваш банкролл у 20-30 разів перевищував ставки, які ви використовуєте для гри. Це дозволить вам побачити достатньо дій, щоб мати реальні шанси на перемогу. Якщо ви можете собі це дозволити, можливо, настав час спробувати гру з вищими ставками.

У вас високий рейтинг перемог

Останнім фактором, який слід враховувати, є те, наскільки ви успішні на поточному рівні ставок у покері. Вам слід підвищувати ставки, лише якщо ви досягаєте постійного успіху на поточному рівні ставок.

Високий коефіцієнт виграшу – це лише частина рівняння. Ви також повинні враховувати рівень конкуренції, проти якої ви граєте, і як довго ви граєте. Одного вдалого дня новий рівень ставки є занадто малим для вибірки, щоб розглядати підвищення.

Чи готові ви підвищити ставки в покері?

Вибір правильного рівня ставки для гри є важливим кроком для кожного гравця в покер. Перш ніж перейти на новий рівень ставок, необхідно врахувати кілька факторів. Коли ви знайдете той, який вам підходить, стане зрозуміло, чому успішні гравці не хочуть підвищувати ставки в покері.

Наші інтереси: 

Гра, азарт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи