Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

23 квітня 2018-го року Джейсон Мейсон (Jason Mason) Корі Гуд про майбутню сонячну подію

Вкривач Корі Гуд поділився більшою інформацією про майбутню велику сонячну подію. Раніше цю інформацію опублікував на своєму сайті Екзополітика (Exopolitics) доктор Майкл Сала (Dr. Michael Salla). Йдеться про те, що впродовж наступних 10 років очікується подія, яке може бути описана як сильний сонячний спалах. Ця інформація була передана Корі Гуду представником високорозвиненої цивілізації (на конференції з Нефертітусом, дельфійцем з Внутрішньої Землі), яка знаходяться у внутрішній частині нашої планети, і яка називає себе Еншар (насправді це особливий орден).

Викривач Корі Гуд поділився більшою інформацією про майбутню велику сонячну подію. Раніше цю інформацію опублікував на своєму сайті Екзополітика (Exopolitics) доктор Майкл Сала (Dr. Michael Salla). Йдеться про те, що впродовж наступних 10 років очікується подія, яке може бути описана як сильний сонячний спалах. Ця інформація була передана Корі Гуду представником високорозвиненої цивілізації (на конференції з Нефертітусом, дельфійцем з Внутрішньої Землі), яка знаходяться у внутрішній частині нашої планети, і яка називає себе Еншар (насправді це особливий орден).

На таємних брифінгах раніше називалися 2018-й і 2019-й роки. У цей період, як було повідомлено, сонячна активність буде мінімальною, тому Сонцю доводиться відкласти цю подію на короткий час, а потім знову запустити її. Ґрунтуючись на цих і подібних прогнозах, глобальна еліта, контрольована Кабалою, вже багато років готувалася до цієї події надзвичайної ситуації, для чого кілька років тому було побудовано безліч підземних об'єктів і баз, щоб уникнути катастрофічних наслідків, які були б викликані цим спалахом.

За словами Корі Гуда, вони (глобальна еліта) змогли розрахувати цю подію за допомогою засекреченої просунутої позаземної технології, здатної передбачити ймовірне майбутнє. Також вони бачили, що ця подія сильно вплине на всіх людей. Енергетично люди сильно зміняться, і духовна частина людства, яка змогла підняти свої вібрації, зможе взяти участь в процесі Вознесіння в Вищий вимір (Четвертий вимір – ВЗ). В той час як люди з низькими вібраціями, швидше за все, позбудуться своїх тіл (тобто загинуть - ВЗ), тому, що вони не зможуть адаптуватися до вступників потужних нових високочастотних енергій, що надходять на Землю.

Тим часом, з'явилися нові відомості від провідних вчених, що працюють на еліту, які припускають, що ця сонячна подія має відбутися в інтервалі між 2018-м і 2024-м роками.

Корі Гуду сказали, що ця подія відбудеться після проходження мінімальної сонячної активності, до наступного періоду сонячного максимуму, що триватиме одинадцять років. Цей період може бути використаний багатьма людьми для збалансування своєї карми і психічно та духовно підготуватися до приходу більш високих вібрацій.

Галактичне Центральне Сонце вже певний час посилає потужні космічні енергії, що передаються по електромагнітній космічній мережі через наше Сонце, яке є енергетичним порталом для нашої Сонячної системи. Космічна енергія проходить через магнітні полюси Сонця і потім надходить на всю Сонячну систему.

Це відбувається вже кілька років, і Корі Гуд стверджує, що саме тому величезні кораблі-сфери високорозвинених інопланетян (з Галактичної Федерації Світла - ВЗ) прибули сюди, оскільки вони вирішили допомогти людству адаптувати ці потужні енергії, щоб вони не зробили руйнівного впливу на планету Земля, створивши енергетичний буфер на їхньому шляху, і щоб люди поступово змогли звикнути до цих енергій.

Представники Еншар і інопланетяни вважають, що на «перехідних планетах», що змінюють свою вібраційну щільність з 3D до 4D, (саме це зараз і відбувається з Землею), неминучі різного роду катаклізми. Ці істоти описують це як подія повного коронального викиду, коли сонячна радіація збільшиться настільки, що це призведе на Землі до фізичного зрушення полюсів. Сонячна радіація буде проникати через ослаблене поле Землі, і, ймовірно, накриє всю поверхню планети. Таким чином, вся технологія (електроніка і електрика) буде виведена з ладу.

Безсумнівно, таку подію більшість людей на Землі навряд чи зможе пережити, оскільки всі електричні системи і всі комунікації вийдуть з ладу. Але ті, хто виживе, зазнає велике зрушення в Свідомості, і це виживання буде прямо пов'язане з психічним і духовним станом людей, а також з їхньою кармою. Людей, які відпрацьовували і розплутували свої кармічні проблеми, в більшості випадків подібна подія зовсім не зачепить. В той час, тим, хто не займався своїм духовним і емоційним здоров'ям, буде потрібна велика допомога від наших космічно х братів по розуму.

За інформацією багатьох інсайдерів, на Землі є ще одна велика загроза. Йдеться про позаземний сигнал Штучного Інтелекту, тобто про зараження Землі дуже небезпечним Штучним Інтелектом. Сонячний спалах може повністю знищити цього ворога і відключити його технології контролю (глобальну електронну мережу контролю навколо Землі – ВЗ), і тільки тоді стане можливим, щоб просунуті позаземні цивілізації змогли відновити колись перерваний Контакт з людьми, і почати допомагати нам.

За словами декількох інформаторів, багато світових лідерів зараз інфіковані цим вірусом, і знаходяться під контролем цього Штучного Інтелекту, який здатний передбачати майбутнє і таємно працює на поступове таємне оволодіння усією Землею. Електронна мережа контролю все більше посилюється. Якби вся наша електроніка раптово вийшла з ладу в усьому світі, це неминуче призвело б до краху людської цивілізації. Лише в цьому випадку інопланетні істоти змогли б вийти безпосередньо на Контакт з людьми. В іншому випадку діє загальний принцип невтручання.

Це невтручання існує на Землі вже давно, але в той же час різні інопланетні групи проводили і проводять масштабні генетичні експерименти. Подібна подія, якщо вона відбудеться, означає, що людство звільниться від тисячолітніх маніпуляцій контролю з боку цих шкідливих істот (Темних цивілізацій – ВЗ). У людства є далекі родичі (цивілізація  з Плеяд - ВЗ), і оскільки ми маємо спільну генетичний родовід, вони хочуть допомогти людству пережити майбутні зміни.

Ще одна проблема, яка хвилює цих інопланетян, - проведення експериментів з людством через здійснювані землянами втручання в ДНК, і навмисне схрещування людських рас. Якщо це схрещування продовжувати ще кілька поколінь, це призведе до особливої форми  виродження, вбудованого в наші гени, що деякі інопланетні експериментатори намагаються запрограмувати в нашу генетику. Тому ці інопланетяни радять припинити змішання рас заради наших власних інтересів.

Та частина людства, яка переживе майбутні енергетичні зміни, зазнає відродження Свідомості, початок Нового Золотого століття людства. Корі Гуд дізнався, що близько 11 600 років тому сталося останнє зрушення полюсів Землі, в результаті якого Антарктида перемістилася в своє нинішнє місце розташування. Раніше полюс імовірно знаходився там, де зараз знаходиться Австралія.

Майбутній сонячний спалах може привести до швидкого танення антарктичного крижаного покриву, тому може виникнути небезпечне поєднання сонячного спалаху, зсуву полюсів і астероїдного зіткнення або зближення з планетою Нібіру. Вже достатньо часу ми спостерігаємо значне зростання кількості землетрусів, штормів і вивержень вулканів. Це вже ознаки майбутнього зміни.

Існують різні можливі сценарії або Лінії Часу майбутнього. Або відбудеться різкий перехід з великою кількістю руйнувань, або все станеться набагато м'якше, і який варіант здійсниться, неможливо точно передбачити в даний час.

Ми можемо створити дуже позитивну реальність за допомогою сили наших думок, і допомогти зробити Перехід досить плавним. Все це звучить дуже фантастично, але провідні вчені також розуміють, що наша Сонячна система в даний час переживає фундаментальні енергетичні зміни, які зачіпають всі планети і саме Сонце. В останні роки магнітне поле Сонця посилилося, в той час як магнітне поле Землі слабшає рекордними темпами, і зрушення полюсів, схоже, стає неминучим.

 

www.youtube.com

Канал Раскрытие дороги к себе 

Наші інтереси: 

Подія, про яку розповів Корі Гуд, торкнеться кожного землянина. Тому всім необхідно знати про неї, і готуватися психологічно та духовно

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Сонце
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи