Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

2012 рік: світ не загине, а стане іншим

Світ:

Що ж нам очікувати від 2012 року, до чого готуватися, що з сучасних передбачень є правдою, а що — міфами з точки зору сучасних учених? Про це розмова з кандидатом геологічних наук, професором, академіком Міжнародної академії енергоінформаційних наук та Міжнародної академії фундаментальних основ буття Ігорем Павловцем.
ЗЕМЛЯ ЗМІНЮЄ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ

— Ігоре Миколайовичу, чи справді 2012 рік є якимось особливим для нашої цивілізації?

— Так. Але йдеться не про кінець світу, а про перехід на новий енергоінформаційний рівень нашої цивілізації. Висловлюючись фізичними термінами, ми будемо жити у високих вібраціях, тонких енергіях, що позначиться і на стані свідомості, і на стані фізичного тіла людини. Ми станемо добрішими, гармонійнішими, перестанемо хворіти.

Це супроводжуватиметься змінами в енергетичних параметрах і нашої планети, і людини. Підготовка до цього почалася в 1992 році. І це не якісь припущення, а достовірні факти, підтверджені науковими дослідженнями, фізичними даними.

Що ж змінюється? Передусім потрібно відзначити зміну коливань електромагнітного поля Землі й електромагнітного поля людини. Упродовж тисячоліть частота вібрацій (тобто коливань на секунду) нашої планети становила 7,6 Гц. Фізики називають її частотою Шумана. Учені часто звіряли з нею свої прилади.

Людина почувалася комфортно в цих умовах, бо частота вібрацій її енергетичного поля мала такі само параметри — 7,6—7,8 Гц.
Однак сьогодні ці показники є іншими. Протягом доби вібрації Землі можуть змінюватися від 8 до 30 Гц. Передбачається, що у 2012 році частота Шумана становитиме 40 Гц.

КОСМІЧНІ ЯВИЩА, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА НАШУ ПЛАНЕТУ

— Із чим пов’язані ці зміни?

— Процес зміни вібрацій нашої планети відбувається не сам по собі, а під впливом космічних явищ. За матеріалами наукових досліджень Національної агенції США, з 1990 по 2009 рік енергоємність базового електромагнітного каркаса сонячної енергії виросла вдвічі, потужність електромагнітного випромінювання планети Юпітер — також вдвічі, планети Нептун — у 30 разів, нижня окрайка іоносфери опустилася з 300 до 100 км, швидкість ударної хвилі сонячного вітру виросла до 1000 км за секунду.

Перелік космічних змін можна ще тривалий час продовжувати. Під їх впливом змінилася магнітна решітка Землі, відома під назвою сітки Хартмана (енергетичні лінії, місця перетину яких належать до геопатогенних зон, тобто є несприятливими для людини). Якщо раніше інтервал між лініями Хартмана з півночі на південь сягав 2 м, а зі сходу на захід — 2,5 м, то зараз він значно зменшився: сітка нагадує сито.

Крім того, змінилася її дія на людину. Сітка Хартмана посилює енергетику: у того, хто налаштований на позитив, примножується позитив, у того, хто живе в негативі, — негатив. Тож наразі немає сенсу визначати місце розташування вузлів ліній Хартмана — їх все одно неможливо уникнути. Ліпше спрямувати свої зусилля на гармонізацію внутрішнього стану.

— Як проявляються космічні та земні енергетичні трансформації?

— Підвищення частоти вібрацій супроводжується процесом очищення нашої планети.

Унаслідок цього відбуваються усілякі природні катаклізми. Назву лише деякі з них. У 2010 році сталося 6 великих землетрусів — потужністю від 5 до 8 балів у Гаїті, Каліфорнії, Киргизії, Чилі, Тайвані, Мексиці. У 1993 році на північному заході США відбулося 400 торнадо на місяць.

— Цікаво, чи фіксуються десь зміни частоти коливань Землі?

— Якщо говорити про територію СНД, то постійні заміри (кожні 2 хвилини) частоти коливань Землі проводять у космічно-екологічній лабораторії Томського політехнічного інституту і оприлюднюють у мережі Інтернет.

СУЧАСНА ЛЮДИНА ТРАНСФОРМУЄТЬСЯ

— Які зміни відбуваються з людиною на тлі космічно-планетарних перетворень?

— Людині досить тяжко переносити величезні перепади у частоті вібрацій Землі, про які я розповідав вище. Тому сьогодні багато хто скаржиться на погане самопочуття, напади роздратованості, стан тривожності тощо. Цього не потрібно лякатися, з часом це мине.

Адже частота коливань електромагнітного поля людини також зазнає помітних змін. На сьогодні цей показник становить у середньому від 8 до 13 Гц. Він і далі змінюватиметься в бік підвищення — до 40 Гц. Бо людина може існувати лише в резонансі з вібраціями планети, на якій живе. Інакше вона починає хворіти і передчасно йде з життя.

Треба сказати, що змінилася і величина електромагнітного поля людини, яке називають біополем. Якщо в 90-ті роки в середньому воно сягало 1 м, то нині 3—4 м. А в дітей-індиго — ще більше. Приміром, у моєї внучки у віці 2 роки воно становило 5 м. У минулому власників такого потужного енергетичного поля називали екстрасенсами.

Тож у наш час кожна людина сама собі може бути найліпшим цілителем. Тому вона повинна бути дуже обережною і відповідальною у своїх думках та емоціях. Бо, зважаючи на потужну енергетику, все, про що думає, може зматеріалізувати.

Приміром, я, незважаючи на те, що свого часу мав низку серйозних захворювань через травму, отриману в ДТП, вже 20 років не хворію. Бо забрав свою медичну картку з поліклініки вчених, де перебував на обліку, і спалив. Я викинув з пам’яті спогади про всі колишні проблеми зі здоров’ям (розповідаю про це лише для того, щоб показати іншим цей позитивний досвід). Натомість я зробив собі установку на здоров’я, силу, молодість. І щодня нагадую собі про це. Саме так раджу робити й іншим.

Крім того, слід пам’ятати, що потужне біополе, з одного боку, допомагає захищатися від стороннього впливу, а з іншого — робить людину чутливою до всіх енергій. Тому будьте розбірливі в тому, з ким спілкуєтеся, приятелюєте. А ще кожен повинен знати практики захисту від негативу. Деякі з них я описав у книзі «За пределами видимого». На жаль, зараз її вже немає в продажу. Але на прохання багатьох я видав окремою брошурою спеціалізовану главу з книги, в якій ідеться про це.

— Яким чином людина може підвищувати свої вібрації, щоб жити в резонансі з планетою?

— Механізм один — підвищити рівень духовності. А досягати цього можна різними способами. Один із них — медитації. Медитація — це роздум на умиротворювальну тему. Людина має на деякий час (5, 10 чи 20 хвилин — у кого скільки є часу) відсторонитися від турбот і переживань і думати про те, що їй приємно: згадувати щасливі події з життя або картини природи (схід сонця, морський пейзаж, зелену леваду чи ліс, у якому співають птахи та вигулюються звірі, тощо).

Таким чином вона вводить себе в стан гармонії, значно підвищуючи рівень своїх вібрацій. Це бажано робити двічі на день — зранку й увечері. І з часом відчуття спокою, радості, любові стане в її душі постійним. Надзвичайно підвищують рівень вібрацій молитви. Виберіть ті, які найближчі для вашої душі, і читайте їх. Допомагають змінити енергетичний стан і афірмації — позитивні твердження на кшталт: «Я молодий, здоровий, наповнений любов’ю і радістю». Кожен має підібрати потрібні йому слова. Є інші способи підвищення вібрацій, про які я пишу у своїй книзі.

— Чи можна якимось чином виміряти частоту коливань енергетичного поля людини?

— Звичайно. Для цього існують спеціальні прилади — віброметри. Вони досить дороговартісні. Але є інший, доступний кожному спосіб (потрібно лише потренуватися) — за допомогою маятника і лінійки. Узяти в руки маятник (підв’язаний до ниточки вантажик: каблучку, шайбочку, гудзик тощо) і просовувати ним уздовж шкали лінійки. Перед цим поставити запитання: «Яку я маю частоту вібрацій?» На якій позначці маятник похитнеться, такою і є величина показника, який ви досліджуєте: на 8 см — отже 8 Гц, на 10 см — 10 Гц тощо.

— Ми звикли, що стан людського організму досліджують за допомогою аналізів крові, сечі, електрокардіограми, УЗД тощо. Однак термін «вібрації людини» звучить дещо незвично. Цікаво, чи застосовують ці параметри в медицині?

— Звісно. Саме на цьому базується магнітно-резонансний, інформаційно-хвильовий та інші методи медицини.

— Ваші побажання читачам.

— Наповнюйте себе любов’ю й радістю, сміливо рухайтеся вперед, насолоджуйтеся кожною миттю, пам’ятайте: ми живемо в надзвичайно цікавий час.


В тему:

12-й випуск Народного Оглядача: нова раса вибирає тверезість

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

Коли страйкують лікарі, смертність різко знижується

Внутрішній монолог і Живе Слово

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи