Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

200 мільйонів для України: що входить в новий пакет допомоги від США

Категорія:

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін під час відкриття засідання Рамштайн офіційно повідомив про виділення Україні нового пакета військової допомоги.

23101104.png

Засідання Рамштайн 11 жовтня 2023 р. Скріншот відео

Міністр оборони США Ллойд Остін під час засідання контактної групи у форматі "Рамштайн" в Брюсселі 11 жовтня офіційно підтвердив, що Україні буде надано новий військовий пакет допомоги на суму 200 мільйонів доларів.

"Я радий, що США оголосить наступний пакет оборонної допомоги Україні, який становить 200 мільйонів доларів", – сказав глава Пентагону.

Цей пакет включає в себе 155-мм та 105-мм боєприпаси, а також "зовсім нові системи протиповітряної оборони, які незабаром будуть доставлені до України".

Остін додав, що до військового пакета від Сполучених Штатів включено ракети, повітряні боєприпаси, протитанкову зброю та "необхідне озброєння для протидії російським дронам".

"Таким чином, загальне зобов'язання Америки становитиме 43 мільярди доларів з початку війни", – сказав глава Пентагону.

 

Наші інтереси: 

Попри паніку, яку розганяли останнім часом, що США припиняє підтримку України, сьогодні США показали, що підтримка України продовжується.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи