Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

20 серпня 2020 року Q і Команда Трампа перемогли Глибинну державу зсередини Частина 2

Занадто багато людей все ще живуть у сьогоднішній «тривимірної реальності», яка насправді не реальна. 3D «реальність» - це пастка свідомості. Хто ми і що ми насправді, від нас приховували. Наша духовна природа - це наша єдина справжня форма. Таємні ордени тримають нас в пастці і намагаються перешкодити нам згадати, хто ми насправді. Якщо люди не бачать минулого правильно, і не живуть в теперішньому моменті, то вони потрапляють в пастку ілюзії, яка не відповідає дійсності, і вводить в оману. Але Велике Пробудження почалося, і люди тепер стають більш свідомими, і усвідомлюють обман і маніпуляції, які відбуваються в світі, і усвідомлюють свою божественну природу.

Занадто багато людей все ще живуть у сьогоднішній «тривимірної реальності», яка насправді не реальна. 3D «реальність» - це пастка свідомості. Хто ми і що ми насправді, від нас приховували. Наша духовна природа - це наша єдина справжня форма. Таємні ордени тримають нас в пастці і намагаються перешкодити нам згадати, хто ми насправді. Якщо люди не бачать минулого правильно, і не живуть в теперішньому моменті, то вони потрапляють в пастку ілюзії, яка не відповідає дійсності, і вводить в оману. Але Велике Пробудження почалося, і люди тепер стають більш свідомими, і усвідомлюють обман і маніпуляції, які відбуваються в світі, і усвідомлюють свою божественну природу.

Більшість людей все ще живуть в третьому вимірі. Вони запрограмовані і контролюються розумом, щоб змиритися з поступовою втратою свободи і процвітання. Фальшива пандемія коронавируса веде до повного військового стану, з примусовими вакцинаціями у вигляді зброї, призначеними для неминучого виходу з ладу (хвороби) і остаточного масового знищення.

Відомо, що вакцини смертельні. У 2017 році італійські дослідники вивчили інгредієнти 44 різних типів вакцин. Вони виявили уламки важких металів і біологічне забруднення в кожній людській вакцині, яку вони тестували. Дослідники заявили: «кількість виявлених сторонніх тіл і, в деяких випадках, їх незвичайний хімічний склад спантеличили нас». Потім вони прийшли до висновку, що оскільки мікро- і нано-забруднювачі «не є ні біологічно сумісними, ні біологічно руйнівними», вони «біологічно стійкі», що означає, що вони можуть викликати запальні ефекти відразу або пізніше. У всіх цих вакцинах були виявлені абортовані тканини плоду, тканини тварин, алюміній, ртуть, генетично змінені матеріали і багато іншого!

Якими б не були інгредієнти вакцин на сьогоднішній день, немає нічого більш дивного, ніж пропозиції про те, що може бути включено в цю коронавірусну вакцину. «COVID» розшифровується як «коронна вакцинація цифровий ідентичності». Цей план був добре профінансований і включає в себе використання нанотехнологій, які взаємодіють з мозком і є цифровим пристроєм відстеження особистості. Є технологія з терміном придатності, якою можна керувати і відключати віддалено через 5G. Будь ласка, подивіться це англо-іспанське відео від лікаря і автора, який пояснює деталі і наслідки для людства. У цьому короткому відео доктор Вернон Коулман описує, як легко ви можете перетворитися з людини в робота (кіборга), в той час як кінець вашого життя визначається Глибинною державою / Кабалою.

В одному звіті вказується, що технологічна компанія в Данії отримала фінансування для створення ін'єкційного чіпа, сумісного з універсальними платіжними системами. Дорослі повинні боротися за право дітей на природне здоров'я, вільного від жахливої корупції і тиранії FDA, CDC і Big Pharma (Великої Фармацевтики). Це безумство - робити вакцини обов'язковими, тому що у них майже немає достовірних доказів безпеки, і багато доказів навмисного шкоди.

Оскільки Велика Фармацевтика буде звільнена від вимог про відповідальність за вакцини COVID-19, піднімається серйозний тривожний сигнал про те, як уряду дозволяють Великій Фармацевтиці поспішати з експериментальними вакцинами, без будь-яких юридичних засобів, якщо щось піде жахливо неправильно. В РФ все виглядає ще більш жахливо, бо Глибинна держава в РФ вже офіційно почала цей процес масової вакцинації.

Все це - частина окультного ритуалу Глибинної держави для повторного поневолення, щоб позбавити сили самовизначення і висміяти людство, яке поступово втрачає більше своєї свободи. Це найстрашніша тиранія в нашому суспільстві, що вчиняється не тільки урядом, але і маріонетками воєнного стану, які зараз показують себе на всіх рівнях такими, якими вони є насправді - найбільшими ворогами народу!

У світі є багато рятівників

Більшість людей тримають свою свідому душу під замком в ментальній в'язниці, пов'язаної тільки часом, працею і енергією. У цих людей майже немає свободи волі, тому що вони нехтують своєю свідомістю, коли це необхідно для її використання. Вони продовжують вести себе як вівці, і ніколи не вирвуться з цього безумства «тривимірного світу». Прокиньтеся і будьте стійкими, щоб боротися за свою свободу, у вільному світі без диктатури.

У цьому світі немає жодного рятівника. Є багато рятівників, і ці рятівники - ми, безсонні патріоти, які живуть в 4-му або навіть 5-му вимірі. Коли багато людей Прокидаються в масовому порядку, світ рятується від злочинного сатанинської Глибинної держави / Кабали. Погляньте на сьогоднішній світ; це надихає бачити, що цей прихований диктаторський режим викривається і розвалюється.

Президент Трамп - обраний фронтмен Q

Все, що відбувалося в минулому, було зроблено в таких величезних масштабах, що це здається майже незбагненним, але, як свідчить стара приказка, «Найкраще зберігати секрети, які заховані у всіх на виду». Пробуджені люди, які живуть в 5-му або навіть більш високих вимірах, можуть спостерігати, як багато чого досягла команда Трампа за свої три з половиною роки перебування при владі.

Як пояснювалося у першій частині  цієї серії статей, стратегічний план дій команди Трампа ретельно організований самими інтелектуальними і розумними людьми, які живуть сьогодні. Президент Трамп - їх обраний фронтмен в цій унікальній битві. Без мобілізації такого високого рівня розуму та інтелекту, цю небезпечну для людства групу Глибинної держави неможливо було б видалити з планети Земля.

Хронологічний огляд всіх досягнень, досягнутих за останні три з половиною роки, показує, що будь-який коментар, в якому написано, що «президент Трамп - інструмент Глибинної держави», є повністю абсурдним і абсолютно безглуздим. Ці критики, мабуть, мало або взагалі не проводять досліджень, або використовують скомпрометовані джерела інформації. Навпаки, президент Дональд Трамп зіткнувся з тіньовим урядом, відомим як Глибинна держава, більше, ніж будь-який інший президент в історії Штатів.

Пам'ятайте, що все, що ми бачимо, - це ілюзія, якою маніпулюють у всьому світі. Глобальні фінанси, включаючи банківську справу, фондові ринки, валюти тощо, це просто виверт довіри Глибинної держави. Сьогоднішні проблеми були ретельно сплановані і розроблені, щоб вкрасти наші землі, багатства і ресурси. І тепер основна увага приділяється захопленню нашої свободи за допомогою цієї фальшивої коронної пандемії, що здійснюється невеликою групою багатих і привілейованих людей, які прагнуть до світового панування.

Скільки людей, які прокинулися, бачать сьогоднішній рідкісний маскарад з масками, скільки людей дивляться, показують пальцями і сміються або хитають головами в непевності? Ще більш захоплюючим, ніж реальне лихо, що розгортається на наших очах, є реакція мас, рушійних сил та інтелігенції. Цікаво, що економічний спад настільки шокує, що деякі люди вважають його несправжнім. Вони думають, що це «збіг», викликаний вірусом, а не щось, викликане самими людьми. Вони втішають себе грою розуму, говорячи, що це подія, яка не трапляється дуже часто, і все мине.

Ось чому, незважаючи на гіршу економіку в історії, акції як і раніше оцінюються так, як ніби все було нормально, навіть краще, ніж зазвичай. Ця економіка має найбільшу кількість боргів і дефіцитів, коли-небудь зареєстрованих в історії людства, і політики, як і раніше прагнуть витрачати більше на підтримку бюрократичної системи, що зазнає краху (Показовим є нічим не виправдані величезні зарплати державних чиновників в новообраній українській владі і зростаюча політична корупція – ВЗ).

Глибинна Держава і ЗМІ заганяються в кут з кожного приводу президентом Трампом, який просвіщає громадськість по краплині інформації. Все це - частина Q-плану (від Qanon); зрада, підбурювання до заколоту і злочини проти людства зіткнуться, і саме тоді громадськість зрозуміє, що насправді було і що відбувається.

Стратегічний план дій АНБ

Падіння Глибинної держави почалося в Агентстві національної безпеки (АНБ) під керівництвом Майкла С. Роджерса, колишнього адмірала ВМС США, патріота, вірного соратника і прихильника Трампа, який надав всю необхідну розвідувальну інформацію, що стосується всіх маріонеток Глибинної держави, їх переміщень, партнерів та діяльності в минулому і реальному часі.

АНБ знає все про всіх, оскільки вони шпигують за кожною людиною. Навіть інформація, отримана Wikileaks, ідентифікується. Отже, відомо, що криза короновірусу в поєднанні з 5G була розроблена 50 років тому як вбивчий інструмент для ліквідації до 90% населення в усьому світі. Щоб завершити цю операцію, Глибинна держава спланувала 16-річний режим, 8 років президенства Обами і 8 років президенства Гілларі Клінтон, щоб знищити 90% населення і посадити інших до в'язниці Нового Світового Порядку. Але Дональд Трамп в кінцевому підсумку виграв вибори 2016-го року, незважаючи на те, що демократи сфальсифікували систему на користь Гілларі Клінтон.

Першим кроком Трампа в справі наведення порядку в Білому домі було призначення Білла Барра своїм генеральним прокурором. Було вирішено випередити і відрізати ЦРУ, оскільки це відомство заражене від верху до низу маріонетками Глибинної держави і занадто небезпечне при використанні. ЦРУ - це шахрайське агентство, яке належить і керується 13 родовідними сім'ями. Все це буде викрито за допомогою швидкого розсекречення.

Перед інавгурацією президента Трампа його детально поінформували про все важливе; в цілому, він уже знав всю цю історію. Так що всі в його організації були очищені в першу чергу.

Результати першого року президенства Трампа

Перший візит Трампа

В травні 2017-го року Трамп вперше відвідав Саудівську Аравію, яка є основою 13-ти родовідних сімей, щоб зустрітися з наслідним принцом, одним з приятелів Обами і сином короля бен Салмана. Вони є першою гілкою трьох гілок піраміди Глибинної держави.

Незабаром після візиту Трампа в Саудівську Аравію наслідний принц був заарештований і знищений. Першого ж дня цієї зустрічі наслідному принцу була вручена повна добірка документів, компакт-дисків та DVD-дисків. На другий день увесь персонал і сім'я представилися Трампу, що було продемонстровано публічно за допомогою фотографії, де президент Трамп знаходиться в центрі, тримаючи священний меч. Фактично Саудівська Аравія передала ключі Трампу і показала, що з цього моменту вони були на його боці. Це була перша гілка піраміди Глибинної держави, важлива для завершення плану дій Q.

Саудівська Аравія з моменту свого заснування перебувала під владою династії Аль-Сауд. Король Салман ібн Абдель Азіз Аль Сауд зійшов на престол у січні 2015-го року після смерті свого зведеного брата короля Абдалли. Він був наслідним принцом Абдалли і вже взяв на себе деякі обов'язки хворого короля. У червні 2017-го роки після візиту Дональда Трампа був призначений новий наслідний принц Мухаммед бен Салман бен Абдель Азіз Аль Сауд (MBS), який в даний час займає пост заступника прем'єр-міністра країни, а також є головою Ради з економічних питань та питань розвитку, головою Ради з політичних питань і питань безпеки і міністром оборони. На той час йому був 31 рік, і він був наймолодшим керівником в світі. Він описаний як сила, що стоїть за троном його батька, короля Салмана.

Другий візит Трампа

Після Саудівської Аравії Трамп відправився зі своїм другим візитом до Ізраїлю, який є другою гілкою піраміди Глибинної держави. Євреї не є корінним народом; вони також не є сіоністами. Генетично євреї походять з усього світу. Коротше кажучи, сіоністи - це не євреї, а євреї - не сіоністи. Все сказане про євреїв - це ілюзія, поширена фінікійцями. Коли Трамп прибув, він поклав на стіл всю документацію, компакт-диски, DVD-диски тощо. Кожна найдрібніша деталь була включена, щоб бути вивченою Нетаньяху і його співробітниками.

Важливо знати, що Нетаньяху працює на Моссад і провокує вічну війну на Близькому Сході, яка необхідна для того, щоб створити хаос. На додаток, ще один огидний план полягає в тому, щоб вбити все людство через вишки 5G. Кабала Глибинної держави відкрила Сучасний Шовковий шлях для задоволення глобального попиту зі свого виробничого центру в Ухані, що знаходиться в Китаї.

Наступного дня в Ізраїлі, після жорсткої гри, Нетаньяху і його соратники остаточно капітулювали, і їм було наказано домовитися про мирну угоду з Саудівською Аравією, яке тим часом було підписано. Це було символічно продемонстровано переїздом посольства США з Тель-Авіву до Єрусалиму і стало підтвердженням того, що Трамп знищив Ізраїль.

Третій візит Трампа

За цим візитом відбувся третій візит до Ватикану в Римі, третій рукав піраміди Глибинної держави. Трамп знову передав папку з усією документацією, включаючи всі докази. Серед них були документи, які треба було підписати. Наступного дня вони капітулювали, поставивши Папу Римського під контроль президента Трампа. Малося на увазі, що Центральний банк Федеральної резервної системи (ФРС), який від самого початку управлявся єзуїтами, і які є справжньою мафією в церкві, тепер вийшов з гри. Передача контролю над Банком Ватикану президенту Трампу фактично зробила його казначейством планети Земля.

(Доречи, в банку Ватикану зберігаються вкрадені Путіним гроші у вигляді зливків золота, що також вказує на те, що єзуїти від самого початку керують чекістами з Росії).

Цим ходом Ротшильдам відрубали ноги; їх вплив через Лондонський Сіті і фінансові установи припинилося. Ці Ротшильди - неймовірно злі люди, і вони теж перебувають під контролем фінікійців.

За допомогою цих трьох ходів три головні стовпи глобальної пірамідальної структури перейшли під контроль президента Трампа.

Четвертий візит Трампа

Наступний свій візит Трамп зробив до Брюсселю, щоб зустрітися з ЄС і НАТО. Ця зустріч була скликана президентом Трампом, і всі учасники були присутні. Він дозволив їм попотіти, навмисно запізнившись на зустріч. Потім він поклав всі великі папки на стіл, щоб грати жорстко з персоналом ЄС. Прочитавши всю ніч папки, наступного дня всі вищі європейські чиновники капітулювали, включаючи НАТО. Щоб символізувати своє підпорядкування, всі вони погодилися заплатити за НАТО замість того, щоб воно фінансувалося виключно США, які вже вирішили припинити фінансування НАТО. Під час фотосесії Трамп зайняв центральне місце, щоб показати світу, що він взяв під свій контроль і керує Брюсселем; він фактично контролює ЄС і НАТО.

У жовтні 2018-го року наслідний принц Мухаммед бен Салман відправився в Лас-Вегас, щоб зустрітися з президентом Трампом, запевнивши його, що він хоче зробити все, що попросить Трамп. Мухаммед бен Салман відвідав всіх керівників транснаціональних компаній, таких як Apple, Microsoft, Esso, Shell, Facebook, Twitter, Google та інші, щоб показати їм їх особисті документи, зібрані командою Трампа. Послання, надане цим компаніям, було ясним: вони або будуть працювати на Трампа, або їх інформація буде розсекречена.

Азіатська капітуляція

В листопаді 2017-го року, Трамп здійснив свою поїздку до Азії, і спочатку він відправився до Японії. Після презентації папок, DVD і компакт-дисків з усіма доказами, наступного дня прем'єр-міністр Японії Абе і його команда капітулювали для повного підпорядкування команді Трампа.

Наступною зупинкою в цій поїздці була Південна Корея, щоб отримати капітуляцію і підпорядкування від президента Муна. Далі вони були змушені підтримати мирні переговори Трампа з Північною Кореєю, і належним чином підписати майбутній мирний договір.

Після цього в Китаї президент Трамп зустрівся з президентом Сі Цзіньпіном, де його прийняли з розпростертими обіймами. Це була друга зустріч з президентом Сі під час президентства Трампа, щоб завершити величезну операцію з вигнання комуністів, підтримуваних Ротшильдами. Ця важлива інформація була повністю проігнорована основними світовими ЗМІ. Перша зустріч відбулася незабаром після інавгурації Трампа у січні 2017 року, коли Сі приїхав, щоб зустрітися з Трампом в приватному порядку на його курорті Мар-а-Лаго у Флориді. Друга зустріч відбулася в китайському Забороненому місті за запитом Трампа.

Капітуляція Китаю перед Трампом, яка дійсно є найбільшим досягненням у президентстві Трампа. Китай дійсно хотів звільнитися від комуністів, оскільки ці люди жахливі. Оскільки це ніколи не згадувалося в основних засоби масової інформації, в даний момент далеко не всі люди, ймовірно, розуміють важливість цього досягнення. Говорити правду часто призводило до дій у відповідь спробам тримати людей ізольованими від неї. Але з кожним днем ​​все більше і більше людей визнають, що основні засоби масової інформації втратили довіру, і відвертаються від них і шукають відповіді з різних джерел. Правда врешті-решт вийде назовні, і люди зможуть зрозуміти все це.

Єдність дає силу

З кожним відключенням, закриттям малого бізнесу, мандатом на маску, вимогою соціального дистанціювання, обмеженням розміру демонстрації, акції протесту чи натовпу, примусовим температурним тестом, обмеженням поїздок і примусовим тестом на коронавірус, який, як відомо, дає неточні результати, ми швидко рухаємося до повного знищення нашої свободи.

Кожна втрата роботи або ліцензії в результаті допиту працівника або професіонала або виступу проти офіційного оповідання, кожен акт цензури в соціальних мережах, кожна церква, яка перестає збиратися, і кожна спроба порушити вашу здатність заробляти на життя, робити покупки, банк, поклоніння, відтворення, спілкування або участь у вільному підприємництві просто руйнують вашу радість життя, що є кричущим диктаторським нападом на нашу свободу.

Це не просто незручності. Це навмисні, огидні, руйнівні, репресивні, драконівські, демонічні і огидні напади Кабали на нашу свободу. Як довго ми будемо терпіти це? Коли ж ми скажемо: «вистачить, досить» - і повернемо собі владу?

Єдність дає силу. Люди, які сплять, хочуть зустрітися з іншими здоровими людьми, без масок, з тієї причини, що ми разом сильніше і легше переможемо Глибинну Державу / Кабалу. І це станеться, тому що цей процес звільнення більше не можна зупинити. Об'єднання з іншими однодумцями створює і формує нашу кращу реальність.

 Велика група вже кілька місяців живе в Марбельї / Малазі, яка регулярно організовує зустрічі та лекції.

І це важливо знати; Швеція виграє війну COVID-19 без будь-яких блокувань, низькою смертності і з мінімальним економічним збитком. Відрадно бачити, що в Швеції смертність від коронавируса знизилася майже до нуля. І оскільки економіка країни залишалася відкритою увесь цей період, існує невеликий ризик зараження, коли все ще існуючі мінімальні обмеження будуть нарешті зняті.

Нарешті, будь ласка, не забудьте підняти свій національний прапор, показуючи світу, що ви Прокинулися. Чим більше прапорів буде вивішено, тим більше буде свідчити про те, що Кабала втрачає владу над нами.

Недавній Берлінський протест проти фальшивої пандемії коронавірусу зібрав 1,2 мільйона послідовників! Ще один протест минулої неділі створив групу з 1.000 послідовників, які прокинулись! Не сумнівайтесь, в цій жорстокій війні проти нашої волі ми перемагаємо.

У наступному випуску, частини 3 цієї серії статей, ми завершимо наш звіт про досягнення під час президентства Дональда Трампа. Якщо ви знайшли цю інформацію цікавою, корисною, будь ласка, поділіться нею зі своїми друзями і допоможіть їм Прокинутися. Чим швидше люди пробудяться, тим швидше ми досягнемо Звільнення планети Земля і знайдемо справжнє процвітання і свободу.

 

Наші інтереси: 

У ХХІ столітті Україна опинилася в епіцентрі світової події, що називається Великий Перехід - перехід на більш високий рівень Свідомості, а значить, на більш високу частоту вібрацій. Темні цивілізації, які близько 350 тисяч років контролюють планету Земля і перетворили її на колонію і людство на рабів 3D Матриці, намагаються зупинити цей процес Творця. Для цього у рептилоїдів є Наглядачі за людством - Кабала (ілюмінати, Глибинна держава, таємні ордени, офіційні релігії ... назв багато, але суть одна). Кабала замислила знищити людство, оскільки його Свідомість почала прокидатися від сну невігластва і незнання. Тому був запущений механізм карантину коронавірусу...  Щоб протистояти цьому плану Темних був створений Рух Опору, Земний Альянс, до якого увійшли позитивні військові світу, позитивні таємні ордени (Білі Капелюхи, Червоного дракону, ...), мета яких - звільнити людство від рабства Темних цивілізацій. 

Прихованою метою військових масштабних навчань «Defender Europe 2020», які почалися  29 лютого 2020 року в Європі  - арешт членів Кабали і звільнення дітей з підземних баз, де вони утримувались в якості рабів, як генетичний матеріал і для сексуального рабства. Таких підземних баз по всьому світу багато, але найбільше було в Європі, зокрема, в Італії. Масштаби работоргівлі, яку вела Кабала на планеті вражають - мільйон викрадених дітей... Тому ми маємо знати цю темну історію таємного світового уряду...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи