Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

13-річний черкащанин врятував двох дівчат

13-річний Богдан Волик у Черкасах, ризикуючи життям, врятував від утоплення двох 8-річних дівчат, які гуляли по замерзлому Дніпру. Новина про двох врятованих школярок пронеслася Черкасами швидко.

16121702.gif

Богдан Волик

Про це пише Україна молода.

Інформація про двох дівчат, які провалилися під кригу, надійшла до оперативно-координаційного центру Управління ДержНС від випадкового свідка події. Тож на місце терміново прибув черговий караул другої пожежно-рятувальної частини, водолази та вся зміну оперативного відділу Управління ДержНС.

Але Богдан Волик не став чекати на фахівців. Він зумів дістатися до дівчат і витягнути одну з них на берег. Другу дівчинку, яка знаходилася у воді за 20 метрів від берега, з крижаної купелі витягли вже рятувальники

Для дiвчаток Богдан був даний Богом, адже потопельників з-під льоду дістати надзвичайно складно - тож перші хвилини є вирішальними для порятунку.

 

Наші інтереси: 

Про гарні вчинки потрібно розповідати! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи