Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

128 держав підписали декларацію на підтримку реформи ООН, яку запропонував Трамп

На засіданні, присвяченому реформі Організації Об'єднаних Націй, яке було скликане за ініціативою США, 128 держав підписали декларацію на підтримку реформи ООН. Про це повідомляє прес-центр ООН.

Генеральний секретар Антоніу Гутерріш заявив, що мета реформи - викорінити бюрократію в організації, щоб в центрі діяльності ООН були люди, а не процедури.

"Люди живуть в бідності та ізоляції, стають жертвами конфліктів, їм відмовляють у правах і зневажають їх гідність, нашої допомоги потребують і ті, хто прагне втілити свої мрії і ідеї", - сказав генсек ООН.

Гутерріш додав, що реформа в галузі менеджменту ООН включатиме спрощення процедур і децентралізацію процесу прийняття рішень, підвищення прозорості, ефективності та відповідальності. Серед кадрових змін він назвав досягнення гендерного балансу. 

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп ініціював реформування ООН. Зокрема, Вашингтон підготував проект політичної декларації, що складається з 10 пунктів на підтримку зусиль генерального секретаря ООН Антоніо Гутерріша.

Наші інтереси: 

І тут-таки, Трамп починає – і виграє!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи