Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

12.12.12: Початок світу по-українськи: нова цивілізація, нова раса

Категорія:

12.12.12 (у середу ) з 17:00 до 19:00 год. в Музеї Івана Гончара (Київ, вул. Лаврська, 19) зустріч з Ігорем Каганцем. Поговоримо про те, як колись творився новий світ і як це відбувається тепер. Також розглянемо доступні методи індивідуальної трансформації і передову форму державного устрою III тисячоліття.



У жовтні цього року Національним центром народної культури «Музей Івана Гончара» засновано відкриту комунікативну платформу – Диспут-Клуб і Лекторій – з метою актуалізації нашої культурної спадщини через набуття та вдосконалення знань, обміну досвідом на різних рівнях, привернення уваги суспільства і публічного обговорення здебільшого ігнорованих, профанізованих або «закритих» з тих чи інших міркувань тем.

Ми живемо у надзвичайно цікавий період, коли тема кінця і початку світу виходить за межі теоретичних міркувань і набуває практичного значення. Йдеться про Великий Перехід: правильне завершення старого цивілізаційно-расового циклу і правильний початок нового.

Про те, що існуюча цивілізаційна система переживає розпад, вже не треба особливо переконувати. Нинішня цивілізація – це суцільні кризи: кліматичні, екологічні, міжнародні, соціальні, демографічні, економічні тощо. А будь-яка криза, як відомо, це виклик і стимул для перетворення, народження нового.

Справжня загадка завжди приховує в собі відгадку. Так само нинішня всезагальна криза містить у собі засоби для її подолання. Це творчий виклик для спільноти, яка подолає кризу і успадкує землю.

Вирішення будь-яких творчих завдань завжди варто починати з вивчення досвіду попередників.

Тож перше запитання: Чи раніше вже була криза Великого Переходу?

Відповідь: Так, була.

Друге запитання: чи була вона успішно подолана?

Так: інакше ми сьогодні про це б не говорили.

Третє: Чи попередній досвід можна застосувати для подолання актуальної кризи?

Так, безумовно, адже всі глобальні кризи принципово подібні.

Про те, як це було в минулому і що можна робити вже сьогодні, ми поговоримо на зустрічі. Зокрема, дізнаємось про прості, доступні і практичні методи індивідуальної трансформації, а також про передову форму державного устрою для світового українства III тисячоліття.

До широкого обговорення пропонується виступ ІГОРА КАГАНЦЯ,
головного редактора журналу «Перехід-IV» і сайту «Народний Оглядач» – SD.ORG.UA, автора книг «Соціоніка: час України», «Психологічні аспекти в менеджменті», «Нація золотих комірців», «Арійський стандарт», «Пшениця без куколю».

У дискусії візьмуть участь науковці, мистці, студенти.

Приходьте і Ви – висловіть свою думку, обгрунтуйте власне бачення! Сподіваємося на цікаву, динамічну і конструктивну дискусію.

Тел.: (044) 360-90-77, 362-44-62,
honchar_museum @ ukr.net

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

 

 


В тему:

Схема порятунку мурашника

Три поверхи Великого Переходу: соціальний, національний, магічний

Оптимізм Золотої доби і чесноти доби Заліза (аудіо)

Рене Генон. Криза сучасного світу

Модель «Галілея»: програма-інсталятор Золотої доби

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи