Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

12 лютого, Київ, Девід Айк: Хто ми є, звідки і навіщо тут?

Категорія:

Що є реальність, а що - ілюзія? Хто править світом і в яких цілях? Що нас дійсно чекає у грудні 2012 року? Зустріч з Девідом Айком - це унікальна можливість отримати вичерпні відповіді на ці та багато інших запитань з перших рук – від безстрашного дослідника і однієї з самих вільнодумних людей планети.
До якої б країни не приїздив Девід Айк, його виступ збирає повні зали тих, які не лише цікавляться, а й бажають стати творцями кращого світу.

Конференція Девіда Айка відбудеться 12 лютого 2011 року в Центрі Культури та Мистецтв Національного Авіаційного Університету в Києві. Докладніше на сайті: davidicke.com.ua

Виступ відбуватиметься англійською мовою, проте бажаючі зможуть придбати обладнання для синхронного перекладу російською.

Коментар НО:

Сутність послання, яке несе Давид Айк людству, можна звести до трьох тез:

1. Світ влаштований набагато цікавіше, ніж нам здається. Щоб краще його зрозуміти, корисно подивитися фільми «Матриця» (1999), «13-й поверх» (1999), «Аватар» (2009) і «Початок» (2010). Читайте також: Три поверхи духовного світу.

2. Соціальні паразити непогано організовані і застосовують всілякі маніпуляції масовою свідомістю для панування над людьми. Всі ці маніпуляції побудовані на втаємниченості і брехні. Але в цьому їхня слабкість: «Брехнею весь світ обійдеш, та назад не повернешся». А ховатися і брехати стає все важче, див.: Головне послання Wikileaks: всім брехунам і фарисеям буде гаплик.

Окрім того, паразити вже «перегнули палку»: президентство Обами і Януковича - це явний "перебор", що спровокував активну самоорганізацію білих людей в США і Україні. Про це читайте: Український дракон, або конкурс на Президента.

3. Соціальний паразитизм має генетичну складову, тобто ядро «бидлоеліти» складають люди зі специфічною генетикою. Гіпотеза Девіда Айка про «рептилоїдів» - це політкоректна форма привернути увагу до генетичної основи нелюдської поведінки в обхід політичної цензури. Справжня причина нелюдської поведінки – змішування первинної, чистої людської раси (слово «раса» означає «чиста», «сонячна») з палеоантропами, тобто людиноподібними істотами.

Іноді ці тваринні комплекси генів виходять на поверхню, заглушують голос совісті або навіть роблять неможливим його почути. У науці такі людиноподібні істоти називаються «другосигнальними гомінідами» або «суперанімалами» (супертваринами). Вони виявляються доволі простими біохімічними тестами, а також на звичайному «детекторі брехні». Докладніше про це у статті Адреналіновий тест.

Бидлоеліта знає або здогадується про свою генетичну неповноцінність, тому говорити про «нелюдську біохімію» в нашому "вільному" світі є неполіткоректним. Натомість цілком політкоректно скільки завгодно розповідати про інопланетян і прибульців-рептилоїдів. На жаль, для паразитів це може бути навіть корисно, бо спрямовує увагу людей в невірному напрямку.

Натомість проблему нелюдської поведінки можна вирішити достатньо простими засобами – як інструментальними, так і соціально-організаційними:

«Спеціалісти говорять, що 2—3 відсотки тестованих на поліграфі демонструють «нелюдський формат». Це збігається з оцінкою антрополога Бориса Діденка про «кілька відсотків» хижих гомінід в людському соціумі. Тож виходить, що їх можна визначати не лише за поведінкою, але й за фізіологічними параметрами.

Таку ж думку висловлюють автори книги «Агресія» Берон і Ричардсон. Вони констатують, що дослідження виявляють сукупність інструментально вимірюваних показників, за якими можна ідентифікувати потенційних насильників. І здійснити профілактичні заходи.

Дослідники стверджують, що для таких осіб і для суспільства в цілому буде краще, якщо їхня робота не буде пов’язана з керуванням людьми і прийняттям відповідальних рішень. А ще треба створити таку соціальну атмосферу, в якій нелюдська поведінка зустрічала б осуд, ставала невигідною і навіть небезпечною.

Автори книги вважають, що агресивні прояви можна зменшити, якщо створити таку ситуацію в суспільстві, коли: 1) потенційні агресори не зазнають сильного провокування (наприклад, через беззахисність жертви); 2) не отримують вигоди від застосування агресії; 3) можливе покарання за агресивні дії буде суворим (наприклад, поранення або смерть на місці злочину); 4) ймовірність покарання буде високою»


(цитата зі статті Адреналіновий тест).


В тему:

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Центр і периферія, або пробудження Пульсара

Беззахисність — це провокація!

ЕЛІТА

Еліта, псевдоеліта, контреліта

Колективні снобачення у фільмі Початок / Inception (2010) BDRip (завантажити)

Всесвіт, Сварга, Брахма

Кінофільм «Чужі серед нас» (They Live), 1988, DVDRip (дубльовано рос. мовою)

Демократія чи свобода?

Вторгнення чужих буде катастрофою

Телеканал Discovery розповідає про Девіда Айка:



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи