Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

10 правил, якими керуються багаті люди

Фінансовий успіх – це не просто збіг обставин, а важка щоденна праця, у тому числі над власними звичками.

Практично всі найвідоміші багатії світу дотримуються чітких правил, що допомогли їм примножити власний капітал. Спробуйте приєднатися до золотого клубу!

Несподівані рекомендації успішних людей

  1. Слухайте більше, ніж розмовляєте. Спілкування – ключ до порозуміння в особистих та професійних питаннях. Люди постійно розповідають нам, що їм подобається, а що ні, як вони хотіли б змінити світ. Використовуйте цю інформацію, аби прийти до співпраці.

  2. Ведіть справи не тільки в офісі. Спробуйте перенести частину повсякденних справ за межі статичного робочого місця. Зустрічайтеся з партнерами та клієнтами, виконуйте інші задачі позі власним столом. Це допоможе змінити світогляд та уникнути емоційного вигоряння.

  3. Розумно обирайте друзів. Спілкуйтеся переважно з успішними людьми та просто тими, хто надихає вас, підтримує у нових справах.

  4. Вчасно зупиняйтеся. Старанна праця дуже цінується, але це не привід сидіти в офісі до ночі або відмовлятися від особистого життя через роботу. Треба вміти відпочивати, не виснажуючи психіку та тіло.

  5. Вчіться новому. Навколишній світ постійно змінюється, тож єдиний спосіб бути успішним – засвоювати нові навички та знання. До того ж, така звичка знижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера.

  6. Цінуйте власний час. Поспостерігайте, скільки годин за день ви витрачаєте на соціальні мережі та інші беззмістовні розваги. Відмовтеся від прокрастинації, використавши вільний час на турботу про здоров'я, соціальні зв'язки чи професійний розвиток.

  7. Знайдіть джерело пасивного доходу. Економте гроші, аби вкласти їх у справу, що принесе вам суттєві дивіденди з часом. Такі довгострокові проекти допоможуть здобути фінансову незалежність.

  8. Приділяйте час читанню. Замість перегляду телевізора чи безглуздих відео в інтернеті потіште власний мозок гарною книжкою. Це може бути художня, самопізнавальна або бізнесова література – будь-що здатне подарувати задоволення.

  9. Дбайте про себе. Приділяйте увагу особистим потребам: відпочивайте, знайдіть власні захоплення, не нехтуйте правильним харчуванням та медичними оглядами, давайте собі побути наодинці.

  10. Дотримуйтеся плану. Складіть список цілей, яких збираєтеся досягнути на цьому тижні, у найближчому місяці, році тощо.

Матеріали надані експертами сайту Сreditok. Дбайте про свій фінансовий добробут!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи