Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США ввели санкції проти обраних у Криму "депутатів" Держдуми

Міністерство фінансів США включило в санкційний список шістьох депутатів Держдуми РФ, обраних в окупованому Криму. Про це повідомила прес-служба відомства, пише УНІАН.

У списку опинилися колишній "заступник голови уряду Криму" Руслан Бальбек, а також "депутати" Костянтин Бахарєв, Андрій Козенко, Світлана Савченко, Павло Шперов, Дмитро Бєлік.

"В результаті сьогоднішнього рішення заморожені всі активи Бєліка, Козенко, Бахарєва, Савченко, Бальбека і Шперова, що знаходяться в американської юрисдикції. Громадянам США заборонено брати участь в операціях з ними", - сказано в повідомленні.

У Мінфіні підкреслили, що США не визнають незаконні вибори в Державну Думу РФ, які пройшли в Криму.

18 вересня на виборах до Держдуми РФ в Криму були обрані вісім депутатів. Так званими «депутатами Держдуми» від Криму стали шість кандидатів від партії «Єдина Росія». За партійними списками пройшли самопроголошені віце-прем'єр-міністри Криму Михайло Шеремет та Руслан Бальбек, а також прокурор Наталія Поклонська.

Сергій Аксьонов, який очолював список «Єдиної Росії» на півострові, від депутатського мандата відмовився. Ще чотири людини, «обрані» в одномандатних округах: Андрій Козенко, Костянтин Бахарєв, Світлана Савченко, Дмитро Бєлік, представляють «Єдину Росію».

 

Наші інтереси: 

США продовжують підтримувати Україну (на відміну від ЄС), тиснути на РФ і роблять подекуди замість України її роботу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи