Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Під санкції США потрапили фірми, які будують Керченський міст

Департамент казначейства США (Міністерство фінансів) запровадив санкції стосовно російських компаній, залучених до будівництва Керченського мосту. Відповідне рішення оприлюднене на сайті американського Мінфіну.

Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США оновило списки фізичних та юридичних осіб, яким забороняється відвідувати Сполучені Штати та вести бізнес з американськими компаніями чи громадянами.

Обмежувальні заходи також передбачать недопущення спроб ухилення від перебування у санкційному режимі. Зокрема, до санкційних списків SDN (персональні санкції) та SSI (галузеві санкції) внесено ще 17 осіб та 20 компаній відповідно, зокрема, компанії-підрядники з будівництва Керченського мосту – “Мостотрест” і “СГМ-мост”, а також чиновники та представники силових структур з тимчасово окупованого Криму, представники бойовиків на Донбасі.

Також до списку внесено замовника будівництва Керченського мосту – Федеральну казенну установу “Управління федеральних автомобільних доріг “Тамань” Федерального дорожнього агентства” (ФКУ Упрдор “Тамань”) та організацію, яка готувала проект спорудження мосту – АТ “Інститут Гіпростроймост – Санкт-Петербург”.

Крім них до списку потрапили “Об’єднані машинобудівні заводи”; “Газпром-медіа холдинг”, “Газпром-капітал”, “Газпром-інвест”, дочірні компанії Банку Москви, “Уралмашзавод”, центр судноремонту “Звездочка”, “Головдержекспертизи”, “Совфрахт” та інші. Щодо фізичних осіб, санкції введені стосовно Анни Анюхіної, Едуарда Басуріна, Світлани Бородуліної, Валентина Демидова, Заура Ісмаїлова, Ірини Кивіко, Володимира Кононова, Євгена Мануїлова, Георгія Мурадова, Михаїла Назарова, Віктора Палагіна, Дмитра Полонського, Олега Шаповалова, Михаїла Шеремета, Олександра Шубіна, Андрія Васюти та Віктора Яценка.

За матеріалами УНІАН

Наші інтереси: 

США - союзник України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи