Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 17

Залужний прийде, порядок наведе – політолог Валерій Димов

Категорія:

На Главкома повісили військкомати, Міноборони мовчить, у Заходу багато питань щодо корупції. А скандальному військкому Борисову у квітні минулого року дали орден Богдана Хмельницького! Хочете викорінити корупцію? Поставте військових на голів адміністрацій усіх рівнів (районних, обласних), поставте їх на посади суддів та прокурорів.

Зеленський дав завдання Залужному, щоб чинні воєнкоми пішли на фронт. Наприклад, полковник або підполковник має йти на фронт. Йому треба дати бригаду у підпорядкування? Хто захоче воювати під керівництвом такого воєнкома, як Одеський воєнком Борисов? Що він може планувати, окрім того, щоб брати хабарі та виводити їх за кордон!

Проблема в системі ухвалення рішень. Є порядок звільнення, є порядок призначення. Міноборони і центри оперативного командування на місцях мають займатися цими речами, а не Главком Залужний! Розмивається відповідальність: нагороджує Борисова Зеленський, а коли Борисов зганьбився – винний Залужний!

Валерій Димов нагадує, що усі воєнкоми були призначені у 2019 році Зеленським. А зараз Зеленський, щоб сподобатися народу, доручає Залужному їх звільнити.

Що ж, військовим доведеться навести порядок. Залужний прийде, порядок наведе.

Наші інтереси: 

Побачити зворотній бік популістського рішення Зеленського звільнити усі воєнкомів. Як завжди, він грає для своєї некомпетентної публіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи