Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 95
  • Переглядів: 104

Верховна Рада призначила головою Рахункової палати подругу Зеленських і сестру спонсорки "Слуги народу"

Категорія:

Ольгу Піщанську призначили попри застереження міжнародних партнерів, зазначив нардеп Ярослав Железняк. Голоси дала монобільшість слуг і ОПЗЖ. До цього Ольга Піщанська очолювала Антимонопольний комітет України протягом 2020-2023 рр.

24011002.jpg

Верховна Рада України. Архівне фото: УНІАН

Про сестер Піщанських – давніх друзів родини Зеленських ще з часів життя у Кривому Розі – писали Наші гроші ще в листопаді минулого року та нагадували про її минуле і роль у команді Єрмака.

Сім років тому вона стала співзасновницею ТОВ «Закупівельні рішення». А коли її мобілізували на роботу в АМКУ, то фірму переписали на Бориса Шефіра та Андрія Яковлєва з «Кварталу 95».

Її сестра Світлана з літа 2019 року була уплявляючою італійської вілли Зеленських, а нещодавно перебралась до Франції, де завела новий бізнес з представницею родини, що просуває «русскій мір».

Сестра Ольги Піщанської має фірму у Страсбурзі, зареєстровану в приміщенні російського культурного центру, пише Останній бастіон. Бізнес-партнерка Піщанської  Ірина Ковалевська має подяку від колишнього консула РФ Левицького, якого у 2018 викинули з Франції за шпигунство та участь в отруєнні Скрипалів. Це той Левицький, що організовував і координував повернення росіян в ПАРЄ.

Колишньому голові Рахункової палати, екснардепові Валерію Пацкану 27 жовтня 2023 р. обрали запобіжний захід за підозрою в незаконному отриманні 117 тис. гривень компенсації за винайм житла у столиці. Якесь вибіркове у нас "правосуддя" – голова ВР Стефанчук отримав 478 833 грн відшкодування витрат на проїзд та житло (хоча має у власності і житло, і авто) і нічого! Йому можна.

Наші інтереси: 

Єрмаківська банда лізе на рожен. Такі кадрові рішення в останній поки що незалежний орган контролю за державними грошима попри застереження західних партнерів можуть вилізти Зеленському боком.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи