Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Кінець гендерної бульки: компанії звільняють працівників, найнятих для різноманітності

Категорія:

Сувора дійсність змушує американські корпорації відмовитись від ігрищ в ідеологію. Жертвами нинішньої кризи стають "директори з різноманітності та інклюзивності". Кілька років тому їх активно наймали – щоб показати свою “прогресивність” та відданість ліберальній ідеології. Сьогодні від них швидко позбавляються як від непотребу.

23072202.jpg

Уніфікація шкідлива

Причому приклад подають такі гіганти, як Disney, Neftlix та Warner Brothers. У всіх них справи поганенькі. Один тільки Disney зазнав збитків на мільярд доларів з останніх фільмів, де активно нав'язувався расово-гендерний порядок денний чи ЛГБТ-пропаганда, – пише політолог Малек Дудаков.

З 2020 року від великих компаній почали вимагати дотримання квот на прийом жінок та представників меншин до керівних органів. Жодної реальної користі від призначення директорів за принципом "правильного" кольору шкіри або гендеру не було, але без цього компанії могли, наприклад, втратити місце в біржовому індексі S&P.

Нині ж ситуація змінилася. Верховний суд ухвалив рішення про заборону практик "позитивної дискримінації" – відбору абітурієнтів за расовим критерієм – в університетах. У Конгресі загрожують розслідуваннями компаніям або банкам, які просувають расово-гендерний порядок денний. У Флориді вже влаштували цілу війну Disney, яку позбавили податкових пільг.

До того ж економічна ситуація продовжує погіршуватися. Кількість корпоративних банкрутств за першу половину 2023 року у США вже перевищила показники 2022 року. Тепер уже не пограєшся в "різноманітність", живучи на дешевих кредитах. Доводиться або виживати в нових суворих умовах, або банкрутувати. Наскільки американський бізнес готовий до перебудови – стане зрозумілим уже найближчим часом.

Нагадаємо, в червні Верховний суд США скасував політику преференцій при вступі в університети расовим та етнічним меншинам.

Наші інтереси: 

Прозріли.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи